181. Cu menta

Această dietă presupune o alimentație corectă, bogată în legume şi fructe proaspete, fără prăjeli, dulciuri, sucuri acidulate ori alcool. Pentru a slăbi, se apelează la mentă, care prin mirosul puternic şi gustul răcoritor suprimă în mod natural pofta de mâncare. Aşadar, ține la îndemână ceaiul de mentă, bomboanele mentolate ori câteva pastile de gumă de mestecat şi apelează la ele de fiecare dată când simți că ți s-a făcut foame ori ți-e poftă de un anumit aliment. Chiar şi pasta de dinți mentolată ajută, aşa că, dacă eşti acasă, te poți spăla pe dinți pentru a alunga senzația de foame.
Supercolecția 200 de diete. Astazi, dietele 181-193Eficiență: Slăbești două kilograme într-o saptămână.
Părerea specialistului: Menta este o plantă aromată, bogată în mentoli, care are calitați deosebite în prevenirea și terapia naturală a unor afecțiuni digestive. Aroma ei poate reduce pofta pentru anumite alimente, însă folosirea ei un timp îndelungat poate duce la constipație.

182. Cura lui Kim Kardashian

De multe ori, vedeta americană de televiziune Kim Kardashian a fost surprinsă de paparazzi mâncând alimente nesănătoase (hamburger, cheesburger, taco, hotdog). Ea a trebuit sa îsi schimbe stilul de viață și cel alimentar pentru a slăbi. Înainte, Kim consuma în jur de 2.263 de calorii pe zi, în comparație cu noul ei plan de alimentație, care prevede doar 1.438 de calorii pe zi.
EXEMPLU DE MENIU
Mic dejun: Doua banane.
Prânz: Salată cu pui la grătar și un iaurt cu fructe.
Gustare:
Doi morcovi.
Cina: 200 g legume fierte și ceai verde.
Eficiență: Slabești 2-3 kg/saptamânp.
Părerea specialistului: Dieta este hipocalorică, iar rezultatele sunt rapide, însă corpul nu este hrănit corect. Lipsesc fructele în a doua jumatate a zilei și carbohidraii complecși. Poate apărea hipoglicemia, tradusă printr-o pofta exacerbată de dulce.

Cazul internatului prăbușit la Odorheiu Secuiesc: „Comisia de experţi nu a întocmit raportul de expertiză tehnică în construcții”
Recomandări
Cazul internatului prăbușit la Odorheiu Secuiesc: „Comisia de experţi nu a întocmit raportul de expertiză tehnică în construcții”

183. Regimul lui Anne HathawaySupercolecția 200 de diete. Astazi, dietele 181-193

Tânara actriță folosește dieta de detoxifiere creată de nutriționistul David Kirsch, denumită și detoxifiere în 48 de ore. De patru ori pe zi, Anne Hathaway bea un pahar de apa (250 ml) în care a stors o jumătate de lamâie.
Eficiență: Slăbești un kg în două zile.
Părerea specialistului: Dieta cu suc de lămâie este detoxifiantă și are rezultate rapide. Sucul de lămâie are efect diuretic și laxativ și favorizează procesul de slăbire, dar rezultatele sunt greu de menținut odată cu revenirea la un regim alimentar normal. Efectul de detoxifiere este benefic pentru organism, dar dieta nu e recomandată mai mult de două zile.

184. Indiană

Dieta indiană are câteva reguli simple, care, dacă le respecți, te vor ajuta să scapi de kilogramele în plus. Iata-le:
manâncă fructe cu 30 de minute înainte de fiecare din mesele principale;
nu consuma alimente mai reci decât temperatura camerei, dar nici fierbinți;
bea apă caldă sau ceaiuri de plante neîndulcite, tot calde. Poți să mănânci legume, orez și cereale integrale, iar de doua ori pe săptămână ai voie să consumi carne roșie, condimentată cu plante aromatice.
Supercolecția 200 de diete. Astazi, dietele 181-193
EXEMPLU DE MENIU
Mic dejun: Cereale, lapte sau ceai, biscuți și cu semințe.
Gustare: Fructe și iaurt.
Prânz: Orez și legume, condimentate din belșug, la care se adaugă ceai și fructe.
Cina: Cereale, fructe și legume.
Eficiență: Slăbești 4 kg pe lună.
Părerea specialistului: Dietele asiatice sunt create în armonie cu organismul uman. Consumul de lichide calde stimuleaza eliminarea toxinelor și digestia completă a alimentelor. Combinațiile alimentare din această dietă nu respectă întocmai regulile unei digestii corecte, însa alimentele sunt bazice, iar produșii lor de metabolism nu creează toxine.

Bărbatul mort în accidentul de tramvai din București era soțul femeii stropite cu benzină în Parlament și angajat SPP | SURSE
Recomandări
Bărbatul mort în accidentul de tramvai din București era soțul femeii stropite cu benzină în Parlament și angajat SPP | SURSE

185. Paleo

Dieta Paleo se bazează pe ideea că o alimentație similară celei care o aveau oamenii care trăiau în peșteri, în Paleolitic, ajută la eliminarea rapidă a kilogramelor în plus și la obținerea unei sănătăți de fier. Se spune că regimul strămoșilor noștri consta în fructe și legume proaspete, nuci, semințe și carne. Pe atunci nu existau cartofi, dulciuri, cafea, alcool, uleiuri rafinate, sare ori zahăr. Mâncarea naturală e cea mai recomandată în dietă, iar principalele surse de proteine sunt: carnea la grătar, peștele și ouale. Roșiile, merele și perele sunt principalele legume și fructe permise. De asemenea, sunt recomandate nucile și semințele, datorită conținutului lor ridicat de acizi grași, necesari bunei funcționări a organismului.
Eficiență: Slăbești 4 kg/luna.
Părerea specialistului: Dieta propune alimente bogate în nutrienți, e hiperproteică, dar permite și consumul de fructe și de legume. Dacă aceste alimente sățioase sunt combinate corect, cura poate avea rezultate bune. Poate aparea însă pofta de dulce.

186. De weekendSupercolecția 200 de diete. Astazi, dietele 181-193

În cursul săptămânii ai un stil de viață alert, dar în timpul weekendului metabolismul tău încetinește, iar pentru a scăpa de kilogramele în plus, dieta din această perioadă trebuie să fie una mai săracă în calorii.
EXEMPLU DE MENIU
Mic dejun: 300 de calorii – O jumătate de ceașcă de fulgi de ovăz, o jumătate de ceașcă de lapte din soia, o lingură de alune (crude, neprăjite) și un măr mic ras sau tăiat cubulețe.
Prânz: 400 de calorii – O lipie integrală și o salată făcută din o jumătate de ceașcă de fasole roșie, conservată, o ceașcă de roșii tăiate cubulețe, ceapă sau usturoi tocate, două linguri de pătrunjel verde, două linguri de vinegreta (ulei de măsline și zeamă de lămâie).
Gustare: 100 de calorii – O jumătate de ceașcă de iaurt degresat și o linguriță de miere.
Cina: 400 de calorii – O bucată de somon la grătar și o ceașcă de buchețele de broccoli gătite la aburi, amestecate cu o lingură de muguri de pin și sucul de la o lămâie.
Eficiență: Slăbești un kg în două zile.
Părerea specialistului: Din punct de vedere caloric și al energiei furnizate, mesele și gustarea sunt echilibrate, însă combinațiile dintre alimente nu sunt întotdeauna corecte. Fructele trebuie consumate separat, nu în cadrul meselor principale (cum e cazul mărului de la micul dejun). Și atenție, alimentele din conservă sunt sursă de sare și aditivi alimentari!

Transapuseana, drumul superb din Munții Trascău asfaltat în întregime în 4 ani: „Șerpuiește prin peisaje de carte poștală”
Recomandări
Transapuseana, drumul superb din Munții Trascău asfaltat în întregime în 4 ani: „Șerpuiește prin peisaje de carte poștală”

187. «Facelift»Supercolecția 200 de diete. Astazi, dietele 181-193

Se ține timp de cinci zile, îți revitalizează tenul și te umple de energie. Numită și dieta “Facelift în the fridge”, aceasta presupune schimbarea conținutului frigiderului, în sensul că arunci toate proteinele animale și faci loc pe raft pentru fructe și legume. Se recomandă consumul de morcovi, roșii, pepene, broccoli, caise, fructe de pădure, mere, citrice și somon cu salată verde, plus 3 l de apa pe zi. Nu ai voie zahăr, dulciuri și nici un fel de grăsimi.
Eficiență: Slăbești 2-3 kg în cinci zile.
Părerea specialistului: Dieta este una de mineralizare și vitaminizare a corpului, alimentele pe care le conține fiind bogate în aceste microelemente. Legumele și fructele care conțin pigmenți închiși la culoare sunt bogate în antioxidanți și au efect de întinerire a supratenului.

188. Regimul lui Catherine Zeta-Jones

Actrița crede că pentru a slăbi ai nevoie în primul rând de multă voință. Ea ține o dieta bazată pe multe zarzavaturi, pește și legume și în care sunt total interzise pâinea și carnea de porc.
Supercolecția 200 de diete. Astazi, dietele 181-193EXEMPLU DE MENIU
Mic dejun: Cafea sau ceai fără zahăr. Pește, pui sau creveți la discreție, însă numai fierți.
Prânz: Legume crude la discreție (morcovi, țelina, andive, salată verde etc.).
Cina: Citrice la discreție.
Eficiență: Slăbești 2-3 kg/ săptămână.
Părerea specialistului: Micul dejun e consistent și bogat în proteine, prânzul este bogat în vitamine și antioxidanți, însă o cină formată din fructe, mai ales citrice, nu este cea mai bună alegere în dietă. Lipsa gustărilor, a pâinii sau a cerealelor integrale nu recomandă dieta.

189. Cu ceai alb

Ceaiul alb se face din tulpina plantei Camelia Sinensis, care are darul de a inhiba pofta de mâncare şi de a elimina radicalii liberi care acționează negativ asupra organismului. Regula dietei e simplă: cu o jumătate de oră înainte de fiecare masă trebuie să bei o ceaşcă de ceai alb, pentru că astfel vei mânca mai puțin. Mesele, maximum patru pe zi, trebuie să fie alcătuite din carne macră, preparată la grătar, la cuptor sau la abur şi legume, fie proaspete, fie preparate la abur.
Eficiență: Două kg într-o săptămână.
Părerea specialistului: Mesele compuse din carne si legume sunt sațioase, însă în timpul unei diete sunt foarte importante și gustările de fructe, pentru că favorizează digestia. În acest caz, fructele lipsesc cu desăvârșire, ca și lactatele. Cura poate da rezultate, însă acestea vor fi greu de menținut după dietă ori dacă se renunță la ceai.

190. Cura femeii de peste 30 de ani

Cercetătorii spun că procesele hormonale intense care au loc dupa vârsta de 30 de ani pot fi încetinite printr-un regim alimentar adecvat categoriei de vârstă, dar si tipului de constituție. În acest caz, dieta trebuie să fie usor subcalorică și să nu lipsească proteinele animale.
EXEMPLU DE MENIU
Supercolecția 200 de diete. Astazi, dietele 181-193Mic dejun: 200-250 g salată din vegetale crude, de preferat verzi, 100 ml lapte degresat.
Prânz: Supă sau ciorbă și 100 g carne de vita sau de pui preparată prin fierbere, cu garnitură de legume. Nu consuma lichide în timpul mesei!
Cina: 150 g mazăre sau ciuperci fierte, fără condimente, 100-150 g brânză degresată dulce, 100-150 ml vin roșu, dulce.
Eficiență: Slăbești 2-3 kg/săptămână.
Părerea specialistului: Micul dejun e format din alimente sărace în energie, ceea ce contravine regulii de aur, că dimineața se manâncă cel mai consistent. Lipsesc gustările de fructe, pâinea și cerealele integrale, iar prezența vinului la cină nu favorizează sub nici o formă slăbirea.

191. Cu must proaspat

Supercolecția 200 de diete. Astazi, dietele 181-193Bogat în antioxidanți, mustul accelerează arderea grăsimilor și reduce riscul de infarct. Singura condiție pe care trebuie să o respecți este să nu bei must fermentat. Trebuie să începi cu o jumatate de litru de suc din struguri, pe care să-l bei în trei reprize, înainte de mesele principale. Cantitatea trebuie crescută cu 100 ml pe zi, până ajungi la 2 litri. La capitolul mâncare, e permis orice, în afara de dulciuri, dar în porții potrivite și în nici un caz mai târziu de ora 19.30.
Eficiență: Slăbești 2-3 kg pe săptămâna.
Părerea specialistului: Mustul proaspăt stors este foarte hrănitor, bogat în potasiu, sodiu, magneziu, calciu, fier, fosfor, sulf, clor și fructoză, iar prin consumul lui conferă organismului o incredibilă capacitate de regenerare. În clinicile în care se practică metode de detoxifiere, cura cu must proaspăt e una din etapele procesului de curățare profundă a organismului, în tratamentul obezității. Bolnavii de diabet nu pot aplica acest remediu, pentru că strugurele are un indice glicemic mare.

192. Regimul paharului

Supercolecția 200 de diete. Astazi, dietele 181-193Denumirea dietei este dată de paharele din care se bea whisky (cu o capacitate de circa 200 ml) folosite pentru a măsura cantitatea de mâncare consumată. Aceste pahare sunt utilizate pentru controlul poriilor. Cine urmează dieta poate mânca orice îsi doreste. Cel mai important e că fiecare ingredient al unei mese să încapă într-un pahar.
EXEMPLU DE DIETĂ
Mic dejun: Cafea cu lapte, goffre cu fructe de pădure proaspete.
Prânz: Supa cremă de legume, o felie de pâine prăjita.
Cina: Un pahar de vin roșu, friptură de vita, o jumatate de cartof, legume gratinate și o bucațică de ciocolată neagră.

Eficienă: Slăbești două kg/lună.
Părerea specialistului: Dieta propune controlarea porțiilor de alimente ingerate, lucru ok. Micul dejun este însă prea frugal, lipsesc fibrele din gustările de fructe, iar cina e prea consistentă.

193. Dieta Roxanei IonescuSupercolecția 200 de diete. Astazi, dietele 181-193

Cu ajutorul unei diete stricte, din care au fost eliminate băuturile acidulate, grăsimile și dulciurile, Roxana Ionescu a reușit să slăbească 15 kilograme. Vedeta mănâncă de trei ori pe zi, din cinci în cinci ore, iar ultima masă este la 19.30.
EXEMPLU DE MENIU
Mic dejun: Un ou fiert cu legume sau brânză de vaci cu marar și o felie de pâine prăjită.
Alte variante: cereale cu lapte sau brânză cu rosii ori fructe (banane, portocale). O cafea fără lapte și zahăr.
Prânz: La alegere – supă și pește la grătar; friptură la grătar cu legume; cartofi copți cu salată verde; friptură de vită cu salată de varză.
Cina: Salată de ton sau salată Caesar ori grătar de pui sau de pește.
Eficiență: Slăbești 2-3 kg pe saptămână.
Părerea specialistului: Proteinele animale prezente la fiecare masă principală stimulează scăderea ponderală. Prânzul este echilibrat și conține carbohidrați complecși, care dau sțietate, energie și combat hipoglicemia. Lipsesc însă gustările de fructe, care ar asigura aportul de fibre necesar eliminarii toxinelor produse de proteine.

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
Știrileprotv.ro
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai fără machiaj și filtre de înfrumusețare. Fanii au dat zoom când au văzut-o
Viva.ro
De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai fără machiaj și filtre de înfrumusețare. Fanii au dat zoom când au văzut-o
Oana Roman și fiica ei, asortate la VIVA Influencers Party 2024: „Mă uit la ea și nu îmi vine să cred că e deja domnișoară”. Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea cu tematică siciliană
Libertateapentrufemei.ro
Oana Roman și fiica ei, asortate la VIVA Influencers Party 2024: „Mă uit la ea și nu îmi vine să cred că e deja domnișoară”. Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea cu tematică siciliană
Ce animal rar au descoperit autoritățile la ferma lui Nuțu Cămătaru. Este interzisă deținerea sa în România
FANATIK.RO
Ce animal rar au descoperit autoritățile la ferma lui Nuțu Cămătaru. Este interzisă deținerea sa în România
David Popovici și-a dezvăluit planurile după retragere: „Sunt două businessuri, e nevoie și de ajutorul statului”
GSP.RO
David Popovici și-a dezvăluit planurile după retragere: „Sunt două businessuri, e nevoie și de ajutorul statului”
Fructul al cărui preț a scăzut în plin sezon de toamnă. Este la mare căutare de către români, chiar dacă este considerat vedeta verii
FANATIK.RO
Fructul al cărui preț a scăzut în plin sezon de toamnă. Este la mare căutare de către români, chiar dacă este considerat vedeta verii
'Era ritual, când se trezea dimineața'. Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, a făcut publice detalii intime din mariajul lor de 24 de ani
Unica.ro
'Era ritual, când se trezea dimineața'. Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, a făcut publice detalii intime din mariajul lor de 24 de ani
S-a aflat cum a ajuns la Dinamo autocarul pe care l-a folosit şi FCSB, după ce fanii "câinilor" au izbucnit! Prima explicaţie: "Este adevărat" | FOTO
Orangesport.ro
S-a aflat cum a ajuns la Dinamo autocarul pe care l-a folosit şi FCSB, după ce fanii "câinilor" au izbucnit! Prima explicaţie: "Este adevărat" | FOTO
Răsturnare de situație în cazul accidentului de tramvai din București. Ce arată primele date din anchetă
Observatornews.ro
Răsturnare de situație în cazul accidentului de tramvai din București. Ce arată primele date din anchetă
Horoscop 19 septembrie 2024. Scorpionii au ocazia să treacă la nivelul următor al existenței lor în mai multe domenii importante
HOROSCOP
Horoscop 19 septembrie 2024. Scorpionii au ocazia să treacă la nivelul următor al existenței lor în mai multe domenii importante

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI