Ziua 1

 

Mic dejun: 200-250 g cireşe.

Prânz: supă de legume, 150 g pui /curcan la grătar, salată verde.

Gustare: un pahar (200 ml) spumă de cireşe (făcută la blender, fără adaos de zahăr).

Cină: 300 g salată de legume (ciuperci, roşii, ardei, castravete, măsline, porumb, salată verde).

Ziua a 2-a

Mic dejun: 200-250 g cireşe.

Prânz: supă de legume, friptură de vită, salată verde (sau de varză).

Gustare: un pahar (200 ml) spumă de cireşe (făcută la blender, fără adaos de zahăr).

Cină: friptură de pui/vită, ardei copţi.

Ziua a 3-a

Mic dejun: cireşe confiate cu cereale integrale şi lapte.

Prânz: supă de legume, orez basmati cu ciuperci.

Gustare: 200 g cireşe.

 

Cină: peşte slab la grătar cu brocolii şi sos de iaurt.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare

Foto: Hepta

 
 

Urmărește-ne pe Google News