Ziua 1
Mic dejun: 200-250 g cireşe.
Prânz: supă de legume, 150 g pui /curcan la grătar, salată verde.
Gustare: un pahar (200 ml) spumă de cireşe (făcută la blender, fără adaos de zahăr).
Cină: 300 g salată de legume (ciuperci, roşii, ardei, castravete, măsline, porumb, salată verde).
Ziua a 2-a
Mic dejun: 200-250 g cireşe.
Prânz: supă de legume, friptură de vită, salată verde (sau de varză).
Gustare: un pahar (200 ml) spumă de cireşe (făcută la blender, fără adaos de zahăr).
Cină: friptură de pui/vită, ardei copţi.
Ziua a 3-a
Mic dejun: cireşe confiate cu cereale integrale şi lapte.
Prânz: supă de legume, orez basmati cu ciuperci.
Gustare: 200 g cireşe.
Cină: peşte slab la grătar cu brocolii şi sos de iaurt.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare
Foto: Hepta