► Ingrediente
►500 g tagliatele
►400 g piept de pui
►100 g parmezan
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat
►50 g unt
►o legătură pătrunjel
► Preparare:
1. Se fierb pentru început pastele. Se adaugă o linguriță de sare și se lasă să fiarbă conform indicațiilor de pe ambalaj.
2. Se spală pieptul de pui, se condimentează și se bagă în cuptor la 180°C.
3. După ce s-au făcut pastele, se scot, se trec printr-un jet de apă rece și apoi se așază pe platoul peste care s-a presărat un strat de parmezan.
4. Se pun pe deasupra cubulețele de pui bine rumenit, se presară parmezan și unt topit și se servesc ornate cu pătrunjel proaspăt.
Știrileprotv.ro
NATO și-a mobilizat avioanele de luptă după un atac masiv lansat de Rusia. Ploaie de rachete la granița Alianței
Viva.ro
Începe scandalul după înmormântarea lui Silviu Prigoană: „Rămâi mut. De ce să-l îngropi în secret? Totul este un circ. Honorius cu taică-su...”. Fratele lui Silviu Prigoană, Dan, a răbufnit
Libertateapentrufemei.ro
Regina Întunericului și secretul din viața ei privată. Iadul personal despre care puțini știau. Ea l-a îngropat în secret pe Silviu Prigoană
FANATIK.RO
Secretele tunelului misterios de sub Munții Bucegi, care ar fi trebuit să fie cel mai lung din țara noastră. Astăzi, este complet închis și niciun român nu-l poate vizita
GSP.RO
Kosovo e Serbia? Ce spune un celebru istoric despre conflictul de secole dintre kosovari şi sârbi
Elle.ro
Val de reacții în online după ce Alina Eremia a apărut așa pe internet. Ce a povestit artista și cum au reacționat fanii: „E gravidă?”
Unica.ro
Care au fost ultimele cuvinte ale lui Silviu Prigoană. Prietenii lui au crezut că le face o farsă
Financiarul.ro
Horoscop financiar 17 – 23 noiembrie 2024. Descoperă ce SURPRIZE FINANCIARE îți aduc astrele
Observatornews.ro
Cu cât s-au scumpit apartamentele în ultimul an. Un oraș mult mai mic decât Bucureștiul conduce clasamentul
HOROSCOP
Horoscop 18 noiembrie 2024. Balanțele au în față o zi care vine cu mai multe provocări decât sunt ele obișnuite și s-ar putea să nu reziste la toate