Ingrediente: 8 ouă, 8 linguri de ulei, 10 linguri de zahăr,10 linguri de făină,un plic de cremă pentru prăjituri cu ciocolată şi rom, dulceaţă de vişine, un borcan de compot de vişine, frişcă lichidă, esenţă de rom.

Preparare: Se bat albuşurile spumă, se adaugă treptat zahărul, apoi gălbenuşurile, care au fost amestecate cu ulei, iar la sfârşit, făina. Blatul se coace la cuptor şi, după ce se răceşte, se taie în trei.

Pont: Puteţi face o cremă delicioasă din frişcă lichidă bătută bine şi amestecată cu cremă Finetti şi cu puţin rom.

Fiecare parte se însiropează cu zeama de la compot, în care a fost pusă esenţă de rom. Între felii şi deasupra se pune câte un strat de cremă preparată conform instrucţiunilor de pe plic. Se ornează cu dulceaţă de vişine, cu frişcă şi cu vişine din compot.

 
 

Urmărește-ne pe Google News