6 ouă
6 linguri zahăr
6 linguri făină
1 plic zahăr vanilat
1 praf sare
hârtie pentru copt
150 g zahăr
75 ml apă
zeama de la o portocală
coajă de portocală
3-4 linguri cafea instant
500 g cremă de brânză
4 gălbenușuri
125 g zahăr pudră
2-3 lingurite whisky
3-4 linguri cacao

Preparare

1. Albușurile se bat spumă, se adaugă zahărul în ploaie și zahărul vanilat, gălbenușurile frecate cu un praf de sare și, la sfârșit, făina cernută. Se amestecă ușor și apoi compoziţia se toarnă în tava de tort tapetată cu hârtie pentru copt. Se bagă în cuptor, la foc potrivit.

Citește tot materialul pe Unica.ro

La ce secție de votare votezi duminică și cum poți vota dacă nu ești în localitatea de domiciliu pe 24 noiembrie la alegerile prezidențiale!
 

Urmărește-ne pe Google News