INGREDIENTE
Pentru blat
5 ouă
5 linguri zahăr
5 linguri făină
1 lămâie
Pentru cremă
200 g zahăr
200 g unt
2 linguri cacao
3 ouă
Pentru sirop
200 g zahăr
1 1/2 cana apă
rom
Rulada pentru ornat
3 ouă
100 g zahăr
1 plic praf de copt
2 linguri făină
PREPARARE
1. Se freacă gălbenuşurile spumă cu zahărul şi coaja de la lămâie. Albuşul se bate spumă cu sucul de lămâie. Se adaugă gălbenuşurile, alternând cu făina, amestecând de sus în jos. Se toarnă compoziţia în tavă şi se lasă la foc potrivit circa 30 de minute.
2. Crema se prepară în felul următor: se bat ouăle cu zahărul şi cacaua la bain-marie până se îngroaşă. Se ia de pe foc. Când s-a răcit puţin, se adaugă untul frecat spumă.
Citește continuarea pe Unica.ro