În cartea „Ce bem?”, apărută la editura Trei, Victoria Moore încearcă să redreseze balanţa, învăţându-te cum să serveşti băuturile în funcţie de anotimp şi de orice moment al zilei.
Ea îţi arată cum să faci cea mai bună cafea şi cel mai bun suc natural; cum să alegi un vin potrivit cu mâncarea şi cum să faci un cocktail pentru orice ocazie – fie că-l serveşti când faci un grătar în curte, fie alături de un aperitiv într-o zi mai răcoroasă sau, pur şi simplu, pe seară.
Printre altele, Victoria Moore readuce în atenţia consumatorilor băuturile cărora li s-a pus, pe nedrept, o etichetă proastă, precum sherry, Campari şi sake, şi oferă detalii istorice fascinante despre diverse băuturi spirtoase, dar şi sfaturi nepreţuite cu privire la băuturile pe care ar trebui să le avem în bufet.
Cartea ”Ce bem?” este un ghid excepţional care se bucură de autoritate, meritând pe deplin să fie citit de la cap la coadă sau, cel puţin, răsfoit. E o carte informativă, agreabilă şi, mai presus de toate, o sursă care indică servirea băuturii potrivite la momentul potrivit.
 

 
 

Urmărește-ne pe Google News