Cum aplici vopseaua

Începe întotdeauna cu rădăcinile firelor, împărţind părul în mai multe cărări. Continuă aplicarea culorii până la creştet ca să te asiguri că ai acoperit foarte bine această zonă. Prinde partea din faţă a părului pentru a-l vopsi mai uşor şi la spate. Aici vei face cărări orizontale, folosind aceeaşi tehnică de colorare a rădăcinilor. La final, întinde vopseaua pe toată lungimea părului, cu ajutorul pensulei. Masează bine, apoi acoperă-ţi părul cu o folie de aluminiu sau o cască de duş şi lasă să acţioneze. Nu îţi prinde părul într-o codiţă sau mic coc în creştetul capului, deoarece vopseaua nu va mai acţiona uniform.

Hidratează şi regenerează

După ce timpul de acţionare a culorii a expirat, clăteşte cu apă caldă (niciodată fierbinte), apoi spală cu şampon regenerant. Aplică un un balsam hidratant pe vârfurile umede. Lasă să acţioneze 2 minute şi clăteşte foarte bine.
Pentru acoperirea firelor albe, foloseşte vopsea cu amoniac, dar nu mai des de o dată la o lună şi jumătate.

Trucuride luat în seamă

► Vopseaua de păr semi-permanentă evită efectul de două nuanţe la următoarea colorare a părului, deoarece se duce treptat. Se recomandă dacă îţi doreşti o culoare închisă.
► Vopseaua de păr permanentă persistă mai mult pe păr şi deci trebuie reîmprospătată mai rar. Este o alegere bună pentru o culoare mai deschisă a părului.
► Vopseaua semi-permanentă durează aproximativ 6 spălări, iar o culoare permanentă e necesar să fie reîmprospătată la 5 săptămâni.
► Dacă vrei să obţii o nuanţă de blond, pe un păr brunet, nu vei reuşi niciodată fără o decolorare, în prealabil.

La ce secție de votare votezi duminică și cum poți vota dacă nu ești în localitatea de domiciliu pe 24 noiembrie la alegerile prezidențiale!
 

Urmărește-ne pe Google News