Degetul mare. Dacă e cu mult mai lung decât restul degetelor, ai de-a face cu o fire inteligentă şi creativă. Dacă degetul mare e micuţ, nu proeminent sau lung, înseamnă că e un minunat “multi-tasker” (face mai multe lucruri deodată) şi e şi convingător.
Degetul al doilea. Cu cât e mai lung, cu atât mai multe calităţi de lider are. E dinamic şi plin de resurse, dar are şi tendinţa de a deveni prea… “şef”. În folclorul indian se spune că fetele trebuie să evite să se mărite cu un bărbat cu degetul al doilea mai lung decât restul, pentru că ajung să fie dominate şi terorizate. Un deget al doilea mai scurt indică lentoare.
Al treilea deget. Cu cât e mai lung acest deget, cu atât mai mult are succes în carieră. E un perfecţionist, hotărât. Dacă acest deget e mai scurt decât celelalte, bărbatul e dedicat plăcerilor vieţii, e leneş şi nu-i pasă de nimic. Nici la capitolul fidelitate nu stă bine deloc.
Al patrulea deget. Dacă e lung, drept, înseamnă că e un familist convins. Dacă degetul e încovoiat, atunci femeile nu vor avea căsnicii fericite, ba chiar vor fi de coşmar, cu bărbaţii care au o astfel de caracteristică fizică. Dacă al patrulea deget e scurt, dar drept, atunci înseamnă că bărbatul de lângă tine nu-şi doreşte o familie, ci vrea să zburde din floare în floare.
Degetul mic. Bărbaţii care au degetul cel mic foarte scurt sunt copilăroşi şi iresponsabili. Se plictisesc repede şi-şi caută repede alinarea în braţele alteia. Atenţie! Dacă un bărbat îşi poate mişca, separat de celelalte, degetul cel mic, fugi! Asta înseamnă că e aventuros, înnebunit după sexul ocazional, deci deloc fidel.
Cum măsori degetele
Imaginează-ţi o linie diagonală de la vârful degetului mare până la cel al degetului mic. Degetele care depăşesc linia sunt lungi, iar cele care sunt sub linia imaginară sunt considerate scurte.