Astrul șanselor, cum este supranumit Jupiter, va intra în mișcare retrogradă din luna octombrie și ne așteaptă două eclipse care ne vor da planurile peste cap, dar vor fi multe zodii care au noroc în toamna lui 2024. Previziunile astrologice vor fi generoase și mulți nativi vor reuși să își împlinească visurile, iar cei mai norocoși vor avea parte de șanse noi în plan profesional, de câștiguri consistente și de pasiuni depline.

Ce spun astrele despre toamna anului 2024

Vara a fost un sezon mai puțin bogat în evenimente astrologice, dar toamna va fi plină de evenimente, iar primele dintre ele se vor petrece chiar pe data de 1 septembrie. Din prima zi oficială de toamnă, Uranus va intra în mișcare retrogradă în zodia Taurului, iar Pluto retrograd va părăsi Săgetătorul, spre bucuria acestuia, și va intra în Capricorn. Tot la începutul toamnei vom avea o eclipsă de Lună plină în zodia Peștilor, pe data de 17 septembrie, urmată de o eclipsă de Soare în Balanță, pe data de 2 octombrie.

Așadar, trebuie să ne așteptăm la vești surprinzătoare, la schimbări mari, dar și la oportunități sau perspective norocoase. Toamna acestui an poate fi pentru mulţi dintre noi un prag dificil de trecut. Dar, când faci progrese şi accepţi provocările astrelor, te aşteaptă rezultate frumoase.

Via Transilvanica, descrisă de călătorii care au străbătut integral traseul de 1.400 de kilometri: „Vei afla poate că ești mai puternic decât credeai”
Recomandări
Via Transilvanica, descrisă de călătorii care au străbătut integral traseul de 1.400 de kilometri: „Vei afla poate că ești mai puternic decât credeai”

Încă din luna septembrie ne punem speranţe mari, datorită lui Mercur care traversează Leul și Fecioara. Unii dintre noi visează la nuntă și vor reuși să își vadă visul devenit realitate. Alții visează la apreciere și recompense mari în plan profesional, ceea ce nu este deloc imposibil.

Nativii din Taur nu vor mai da niciun pas înapoi, dacă sunt provocați. Din contră, vor continua cu proiectele personale și vor avea noroc. Leii se pregătesc pentru întâlniri, iar Balanțele adună bani. Mai sunt și alte zodii cu noroc în toamna lui 2024, deoarece toamna aceasta va fi un teren fertil pentru nativii ambițioși, pentru cei care caută dragostea și liniștea, pentru cei care sunt aproape de familie și pentru cei care vor să îşi construiască o casă. Nativii sub semnul zodiilor de Apă sunt norocoși în dragoste, iar cei guvernați de semne de Pământ au mai multă baftă la câştiguri frumoase. Nativii cu semn de Aer găsesc răspunsuri la întrebări vechi, iar cei cu semn de Apă scapă de problemele financiare.

Zodii cu noroc în dragoste

Taur

Toamna îţi împlineşte un vis vechi, dacă ești singur. Poziţiile astrelor în lunile septembrie și octombrie arată numeroase momente de plenitudine şi succes, iar prima lună de toamnă este plină de noroc. Până în luna octombrie 2024 ţi se va împlini un vis drag, apoi vei avea parte de mici bucurii în familie şi de zile spornice la serviciu.

Industria auto, noua fabrică de șomeri a Europei. „Mai mulți producători se luptă pentru o plăcintă mai mică”
Recomandări
Industria auto, noua fabrică de șomeri a Europei. „Mai mulți producători se luptă pentru o plăcintă mai mică”

În luna septembrie, nu trece nicio duminică fără să zâmbeşti. Este vremea în care ai mari şanse să te îndrăgosteşti, dacă eşti singur, iar la sfârşit de săptămână vei fi mereu în compania persoanei iubite. Uranus este retrograd în zodia ta, începând cu data de 1 septembrie, dar tocmai acest lucru poate aduce surprize frumoase legate de viața ta personală și intimă. Este timpul să pui serviciul pe planul secund și să te ocupi mai mult de ceea ce vrea inima ta, de visul de a avea pe cineva lângă tine tot restul vieții. Iar astrele îți vor oferi cele mai bune indicii să cauți în direcția cea bună!

Leu

Toamna începe sub influența lui Mercur, un astru care aduce noroc în prima jumătate a lunii septembrie. Profită de zilele frumoase și calde, prelungește concediul sau cere acum primul concediu din acest an. Bucură-te de timp liber, distrează-te și călătorește, pentru că dragostea și pasiunea sunt doar la un pas distanță. Dacă stai la birou sau în atelier sau în discuții interminabile cu partenerii de afaceri nu le vei găsi.

Nativii Lei sunt sfătuiți să pună viața personală în prim plan în luna septembrie, pentru că vor reuși să redescopere pasiunea și dragostea. Iar dacă se confruntă cu probleme în relația de cuplu, nu este suficient să facă un mic gest frumos, ci să facă o schimbare curajoasă pentru a recuceri inima persoanei iubite. Astrele arată că vor avea noroc!

Asistenții maternali, condiție nouă pentru a putea activa. Dramele pe care le poate naște modificarea: „Ne gândim la interesul superior al copilului”
Recomandări
Asistenții maternali, condiție nouă pentru a putea activa. Dramele pe care le poate naște modificarea: „Ne gândim la interesul superior al copilului”

Scorpion

Septembrie este o lună plină de succese şi de recompense pentru toată munca pe care ai depus-o când alţii erau în concedii. Vei avea parte de stabilitate la serviciu, în plan financiar și profesional. Nu ai de ce să îți faci griji, chiar dacă apar probleme mai mari. Tu trebuie să te concentrezi pe munca ta, pentru că vei fi apreciat. Iar în timpul liber, ocupă-te doar de relația de cuplu.

În dragoste, vei avea parte de seri romantice, deşi ai vrea să ţii în frâu optimisul partenerului care îţi promite prea multe. Veți reuși să realizați câteva proiecte importante, chiar dacă nu toate visurile pe care le aveți împreună. Iar ceea ce faceți pentru voi doi în această toamnă va consolida relația pe viitor și se poate spune că ești cu adevărat norocos toamna aceasta.

Zodii cu noroc la bani

Berbec

Toamna va fi anotimpul cel mai fertil pentru toate planurile tale. După o vară săracă în evenimente, în septembrie şi octombrie astrele te îndeamnă să acţionezi pentru că ai de înfruntat câteva obstacole. Primele două luni de toamnă sunt provocatoare, dar vor veni cu recompense mari.

Nu scăpa nicio ocazie să te faci remarcat la locul de muncă. Vei sacrifica câteva seri şi vei munci peste program sau te vei oferi să rezolvi problemele altor colegi mai puţin descurcăreţi. Important este că vei avea rezultate bune și vei primi mărirea de salariu pe care o aștepți de la începutul anului. Ești una dintre acele zodii care au noroc în toamna lui 2024, iar norocul va fi în primul rând financiar.

Fecioara

Toamna aceasta va fi cu adevărat sezonul recoltei pentru tine și recolta va fi bogată. Sunt șanse mari să fii promovat sau să primești o mărire de salariu. Încă de la jumătatea lunii septembrie tu te vei bucura deja de recompense, pentru că ești bine organizat și muncitor și pentru că știi cum să rezolvi pe cale diplomatică multe situații tensionate.

Deja, spre final de octombrie, bugetul tău și al familiei va fi revigorat şi vei putea scăpa de datoriile pe care le aveai la părinţi sau la prieteni. Cu o mărire consistentă de salariu sunt șanse să scapi și de un împrumut bancar și să pui deoparte economii substanțiale până la sfârșitul anului. Ultima lună de toamnă îţi aduce noroc şi dacă eşti implicat într-o mică afacere de producţie. Va fi mult mai ușor să găsești clienți interesați de produsele tale spre final de toamnă.

Balanță

Toamna aceasta este foarte bună pentru orice schimbare, mai ales legată de locul de muncă. Începi luna septembrie plin de energie, pornit să rezolvi toate problemele. În prima decadă te vei dedica numai proiectelor de la serviciu, neglijate aproape toată luna august. Vei demara diverse proiecte noi și vei lucra cu o altă echipă, mult mai bine pregătită profesional.

Vei învăța multe, dar vei demonstra că și tu ești un bun profesionist. Iar rezultatele vor apărea din octombrie când va fi ușor să primești o mărire de salariu sau un bonus din afacerile noi pe care le dezvoltă șefii tăi.

Dacă nu lucrezi deocamdată nicăieri, la jumătatea lunii octombrie vei avea o perioadă foarte bună dacă vrei să găseşti un loc de muncă potrivit cu experiența ta și vei fi norocos să poți negocia un salariu mulțumitor. Vestea bună este că jobul pe care îl găsești toamna aceasta va fi unul de perspectivă, un job care îți permite să evoluezi rapid și chiar să ajungi pe un post de conducere anul viitor.

Capricorn

În prima lună de toamnă vei fi asaltat de probleme, nu doar personale, dar şi ale unor rude foarte dragi. Dacă la început vei fi dezamăgit de veniturile tale mici, situaţia se va schimba din luna noiembrie. Dedicarea ta, experiența și modul în care vei reuși să rezolvi problemele curente de la serviciu îți poate aduce apreciere și o recompensă generoasă.

Poate că toamna pare dificilă în primele săptămâni, dar astrele îşi schimbă cursul şi vei fi mai norocos. Problemele personale se vor risipi. Iar, la serviciu, vei scăpa de intrigi, vei înlătura colegii incompetenți și vei reuși să preiei conducerea unui proiect sau chiar conducerea unui departament. Tu ai întotdeauna rezultate bune când lucrezi singur, dar de data aceasta vei reuși mult mai multe lucrând de pe o poziție de manager, care va aduce și beneficii în plus la salariu. Sunt șanse mari să închei luna noiembrie cu un cont de economii rotund, din care poți face investiții importante pentru familie.

Foto:123rf.com

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Denisa, una dintre cele două victime ale Şacalului, a fost înmormântată. Băiatul ei încă nu știe că mama lui a murit
Știrileprotv.ro
Denisa, una dintre cele două victime ale Şacalului, a fost înmormântată. Băiatul ei încă nu știe că mama lui a murit
Sătulă de critici, Bianca Drăgușanu a răbufnit și a postat imagini fără machiaj! Niciodată nu a mai fost văzută așa, val de reacții
Viva.ro
Sătulă de critici, Bianca Drăgușanu a răbufnit și a postat imagini fără machiaj! Niciodată nu a mai fost văzută așa, val de reacții
A prins-o ploaia și toată lumea i-a văzut părul natural. Bianca Drăgușanu: „Așa mă transform când mă prinde ploaia”
Libertateapentrufemei.ro
A prins-o ploaia și toată lumea i-a văzut părul natural. Bianca Drăgușanu: „Așa mă transform când mă prinde ploaia”
Orașul celebru din România care s-a depopulat masiv. A fost puternic industrializat în trecut, cu nu mai puțin de 10 fabrici, iar astăzi este considerat o adevărată perlă a turismului românesc. E vizitat de zeci de mii de turiști, dar părăsit de locuitori, mai are doar 3.901
FANATIK.RO
Orașul celebru din România care s-a depopulat masiv. A fost puternic industrializat în trecut, cu nu mai puțin de 10 fabrici, iar astăzi este considerat o adevărată perlă a turismului românesc. E vizitat de zeci de mii de turiști, dar părăsit de locuitori, mai are doar 3.901
Sportul i-a schimbat viața. Dezvăluiri emoționante ale Iulianei Pepene: „În urmă cu trei ani, am aflat că sufăr de boala Graves, dar după un an de mers la sală, am analizele perfecte și nu mai iau pastile”
GSP.RO
Sportul i-a schimbat viața. Dezvăluiri emoționante ale Iulianei Pepene: „În urmă cu trei ani, am aflat că sufăr de boala Graves, dar după un an de mers la sală, am analizele perfecte și nu mai iau pastile”
Mașina de la Dacia care nu se vinde și în România. Modelul are dotări de top și e la fel de scump ca unul de la BMW sau Audi
FANATIK.RO
Mașina de la Dacia care nu se vinde și în România. Modelul are dotări de top și e la fel de scump ca unul de la BMW sau Audi
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
S-a aflat cum a ajuns la Dinamo autocarul pe care l-a folosit şi FCSB, după ce fanii "câinilor" au izbucnit! Prima explicaţie: "Este adevărat" | FOTO
Orangesport.ro
S-a aflat cum a ajuns la Dinamo autocarul pe care l-a folosit şi FCSB, după ce fanii "câinilor" au izbucnit! Prima explicaţie: "Este adevărat" | FOTO
LIVE TEXT. Ore critice în Galaţi: Hidrologii au prelungit codul roşu de inundaţii. Tabără de sinistrați la Slobozia Conachi
Observatornews.ro
LIVE TEXT. Ore critice în Galaţi: Hidrologii au prelungit codul roşu de inundaţii. Tabără de sinistrați la Slobozia Conachi
Horoscop 15 septembrie 2024. Vărsătorii au parte de o zi pe gustul lor pentru că le aduce un sentiment de libertate de care le-a fost dor
HOROSCOP
Horoscop 15 septembrie 2024. Vărsătorii au parte de o zi pe gustul lor pentru că le aduce un sentiment de libertate de care le-a fost dor

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI