Zodiile de Apă vor avea o vară cum au visat de multă vreme, iar nativii cei mai norocoși au șansa să își găsească jumătatea mult mai aproape decât ar crede. Racii și Scorpionii au cele mai mari șanse, dar nici Peștii nu sunt ocoliți de noroc. Pe lângă zodiile de Apă, mai sunt câteva semne zodiacale favorizate de Venus.

Dragostea, Venus și conjunctura astrală a verii

Astrul iubirii, cum este denumit adesea Venus, sau Micul Benefic, în comparație cu Marele Benefic, și anume Jupiter, va traversa în vara aceasta zodiile Racului, Leului și Fecioarei. Tranzitul lui Venus prin Rac și Leu va amplifica șansele noastre la dragoste și va fi salvator pentru mulți nativi care vor să își găsească jumătatea.

Vara lui 2024 va fi o vară deosebită pentru zodiile de Apă, dar și pentru unii dintre nativii zodiilor de Foc sau de Pământ. În același timp, Jupiter traversează semnul zodiacal al Gemenilor, care va pune și el accentul pe relații, comunicare de cuplu, pasiune și aventură. Am putea spune, în termeni mai plastici, că Venus colorează dragostea în tonuri aprinse vara aceasta, iar Jupiter vine cu tușe de culoare acolo unde tonurile se pierd.

Mulți dintre noi vom putea profita de influența binefăcătoare a celor două astre. Nu degeaba sunt numite Micul și Marele Benefic din zodiac! Cu Venus și Jupiter vom avea o vară plină de șanse, cu o viață socială mai bogată, cu evenimente la care vom cunoaște tot felul de oameni și vom avea șansa să găsim prieteni noi, iar printre ei vom descoperi și suflete deosebite, care ne vor cuceri pentru totdeauna. Jupiter în Gemeni pune accentul nu doar pe comunicare și relații, ci și pe călătorii, aventuri și experiențe. Așadar, cine are un buget de vacanță generos, trebuie să profite și să călătorească mai mult, să se bucure de locuri și oameni frumoși, de tot ce pot găsi mai bun în drumul lor.

Medicul Tironică Onu, condamnat să plătească sute de mii de euro unei paciente pe care a nenorocit-o pe viață. Este judecat și pentru că a cerut să fie aruncat la gunoi un bebeluș viu, născut prematur
Recomandări
Medicul Tironică Onu, condamnat să plătească sute de mii de euro unei paciente pe care a nenorocit-o pe viață. Este judecat și pentru că a cerut să fie aruncat la gunoi un bebeluș viu, născut prematur

Ce zodii își găsesc jumătatea vara asta

Cine mizează pe dragoste, va avea de câștigat, deoarece Jupiter și Venus ne vor oferi cele mai mari oportunități pentru a ne schimba viața de cuplu spre bine sau pentru a lăsa în urmă singurătatea.

Zodia Gemeni

Primele două luni ale sezonului cald, lunile iunie și iulie, sunt pline de evenimente și schimbări, iar nativii singuri pot profita de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Se înmulțesc invitațiile în oraș, apar evenimente sociale, expoziții, festivaluri sau excursii pe care Gemenii nu le pot rata, mai ales cei singuri și dinamici, care nu stau o clipă în casă.

Viața lor dinamică va fi și mai bogată în vara aceasta, iar tinerii care vor să caute pe cineva vor avea tot felul de șanse să își găsească un partener de cursă lungă.

Jupiter, în mod special, influenţează puternic viaţa personală, dragostea şi visurile intime ale Gemenilor vara aceasta și tot restul anului, deoarece Jupiter va rămâne în zodia Gemenilor până în vara anului 2025. Mulți nativi este posibil să își schimbe atitudinea faţă de căsătorie, să își dorească mai mult de la persoana de lângă ei, să caute relații pline de iubire, care se pot transforma în căsnicii de durată.

SONDAJ. Mircea Geoană, lider cu 21%, Marcel Ciolacu pe locul al doilea, cu 17,2%. Elena Lasconi, scor dublu față de Nicolae Ciucă
Recomandări
SONDAJ. Mircea Geoană, lider cu 21%, Marcel Ciolacu pe locul al doilea, cu 17,2%. Elena Lasconi, scor dublu față de Nicolae Ciucă

Unii Gemeni vor reuși să lase în urmă relaţiile lipsite de iubire şi să caute liniştea în lucrurile mărunte şi frumoase. Din luna iulie, cei care vor o schimbare în dragoste, au șanse mari să găsească iubirea pe care o visează.

Zodia Rac

Viaţa intimă a multor nativi din zodia Racului şi relaţiile lor de dragoste vor trece prin numeroase schimbări şi etape benefice. Racul este una dintre cele mai norocoase zodii care își întâlnesc jumătatea vara asta.

Dacă ești născut în Rac și ai început de curând o relaţie nouă, vara aceasta vei avea ocazia să o consolidezi, să o transformi într-o bază solidă pentru viitorul tău și să te bucuri de pasiune și clipe de fericire fără griji. Dacă eşti singur acum, din luna iulie ai cele mai mari șanse să trăiești o nouă poveste de iubire. Iar jumătatea ta poate fi mult mai aproape decât ai crede. Poate fi un prieten bun al fratelui sau surorii tale, poate fi fratele sau sora unui coleg de muncă. În mod cert, este cineva pe care deja l-ai întâlnit, care deja se gândește la tine și care așteaptă, poate, un semn pentru a fi alături de tine.  

Venus arată că relațiile nativilor Raci care vor începe vara aceasta vor fi de bun augur și vor fi ferite multă vreme de problemele care afectează de obicei relațiile de cuplu. Situația financiară sau micile necazuri de la serviciu nu trebuie să afecteze nicio relație. Astfel, nativii zodiei se vor bucura de o legătură cu adevărat împlinită!

MAE, după ce Zaharova a acuzat Bucureştiul de distorsionarea istoriei, iar pe Iohannis de afirmaţii calomnioase: Unii învaţă din istorie, alţii încearcă să-şi agreseze sau să-şi invadeze vecinii suverani
Recomandări
MAE, după ce Zaharova a acuzat Bucureştiul de distorsionarea istoriei, iar pe Iohannis de afirmaţii calomnioase: Unii învaţă din istorie, alţii încearcă să-şi agreseze sau să-şi invadeze vecinii suverani

Zodia Leu

Luna iulie este una dintre cele mai dinamice luni ale verii acestui an. Venus şi Luna nouă domină cu energia lor covârşitoare semnul astral al Leului, imprimând un ritm de viaţă alert, cu multe evenimente şi întâmplări frumoase. În plus, Jupiter din Gemeni transmite o vibrație optimistă și dorința de a călători și de a căuta noi experiențe. Datorită lui ești mai deschis, mai curios și totodată mai carismatic, iar atracția se simte imediat pe chipul tău. Oamenii gravitează spre tine, te ascultă, îți apreciază ideile, te invită la diverse evenimente și distracții de vară.

Este imposibil să nu găsești în luna iulie sau chiar în luna august pe cineva apropiat de felul tău de a fi. Dacă vrei cu adevărat să găsești dragostea vara aceasta, ai șanse mari. Trebuie doar să ieși mai des la diverse evenimente sociale și să fii atent la oamenii care îți împărtășesc planurile și ideile lor. Jupiter arată că sunt șanse atât pentru nativii Lei foarte tineri, care pun accentul pe pasiune și distracție, dar și pentru nativii Lei ajunși la a doua tinerețe, care nu vor să își mai petreacă timpul liber singuri, dar au nevoie de cineva care să le înțeleagă pasiunile și hobby-urile. Odată găsită, dragostea capătă valenţe noi şi îţi dă curajul să pui în practică proiecte tot mai interesante. 

Zodia Săgetător

Dragostea este de partea ta, iar Venus și Jupiter din Gemeni îți pot deschide calea către noi experiențe și evenimente frumoase, alături de oameni care te apreciază. Nu vei simți nicio clipă că ești singur vara aceasta. Prietenii te invită în mod constant în călătorii și la diverse escapade prin oraș sau la malul mării. Iar Venus îți protejează viața intimă și iubirea, oferindu-ți stabilitate și multă afecțiune.

Dacă ai o relaţie stabilă, nimic nu va întuneca fericirea în cuplu. În schimb, dacă eşti în căutarea iubirii, trebuie să fii foarte hotărât să renunţi la burlăcie şi vei găsi pe cineva pe măsura ta, cu care poți împărtăși tot felul de experiențe frumoase.

Cea mai frumoasă perioadă pentru îndrăgostiţii din zodia Săgetătorului poate odată cu tranzitul lui Venus prin zodia Leului, adică din data de 11 iulie. În a doua parte a lunii iulie și toată luna august, drumul către iubire este deschis. Nimic nu îți stă în cale, dacă vrei cu adevărat să îți găsești jumătatea. Tot luna iulie va fi o perioadă excelentă pentru vacanţe frumoase în familie, pentru întâlniri romantice şi destinaţii exotice. Marea este locul cel mai potrivit pentru o nouă dragoste, așa că nu rata șansa de a pleca la mare într-un grup mai mare de prieteni și vei avea o surpriză deosebită.

Zodia Scorpion

Se întâmplă rar ca zodia Scorpionului să fie atât de norocoasă în dragoste, așa cum este în vara acestui an. Va fi una dintre cele mai fericite zodii care își întâlnesc jumătatea, iar iubirea vine către Scorpioni în cel mai bun moment în care au nevoie de ea.

Datorită lui Venus, dacă ești născut în zodia Scorpionului, vei reuşi să-ţi împlineşti un vis pe care îl vei împărtăşi cu o persoană specială. Dragostea și promisiunea unei căsnicii frumoase îţi vor face viaţa senină și te vei bucura de o vară cu totul deosebită.

Venus va fi în expansiune în sezonul cald şi îţi va aduce o mulţime de veşti bune în plan personal. La începutul verii începe și perioada cea mai frumoasă a anului pentru zodia ta, iar Luna nouă şi Venus te vor ajuta în proiectele tale de suflet şi în relaţia de dragoste. Dacă eşti singur, lunile iunie şi iulie sunt cele mai indicate să îţi cauţi o nouă iubire. Și nu trebuie să cauți prea departe. S-ar putea ca jumătatea ta să fie aproape, printre prietenele sau prietenii fraților tăi, printre colegele sau colegii care îți spun ”bună dimineața” cu un zâmbet larg la serviciu. Sau poate o găsești într-un moment special, când pleci în călătorie să îți limpezești mintea, dar sufletul tău simte că se poate apropia de cineva cu încredere.  

Vezi şi zodii care își schimbă jobul în vara lui 2024!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Mister total după ce o turistă a fost înghițită de o groapă uriașă, pe trotuar, și e de negăsit de 7 zile. Ipoteză năucitoare
Știrileprotv.ro
Mister total după ce o turistă a fost înghițită de o groapă uriașă, pe trotuar, și e de negăsit de 7 zile. Ipoteză năucitoare
Drama regretatului Nae Lăzărescu: ”Fiul meu era pe masă mort, eu aveam spectacol...”. Actorul a murit singur, într-o sărăcie lucie
Viva.ro
Drama regretatului Nae Lăzărescu: ”Fiul meu era pe masă mort, eu aveam spectacol...”. Actorul a murit singur, într-o sărăcie lucie
Reacția Andreei Esca atunci când s-a trezit cu copiii în Grecia, la ziua ei: „Am plecat să o surprindem pe mama”
Libertateapentrufemei.ro
Reacția Andreei Esca atunci când s-a trezit cu copiii în Grecia, la ziua ei: „Am plecat să o surprindem pe mama”
Singurul fruct care încetinește îmbătrânirea. Se consumă sub diferite forme și are beneficii uimitoare
FANATIK.RO
Singurul fruct care încetinește îmbătrânirea. Se consumă sub diferite forme și are beneficii uimitoare
A murit handbalista Iryna Glibko, răpusă de o boală cruntă. Fusese cea mai bună străină și de două ori golgheter în Liga Florilor
GSP.RO
A murit handbalista Iryna Glibko, răpusă de o boală cruntă. Fusese cea mai bună străină și de două ori golgheter în Liga Florilor
Cele 4 zodii pe care soarta le pune la încercare în septembrie 2024. Se anunță zile încărcate pentru ele, dar și recompense pe măsură
FANATIK.RO
Cele 4 zodii pe care soarta le pune la încercare în septembrie 2024. Se anunță zile încărcate pentru ele, dar și recompense pe măsură
Nu s-a terminat ca la TV! Cristina și Andrei s-au împăcat după Insula Iubirii, dar apoi s-a mai întâmplat ceva. Anunțul făcut în mijlocul nopții
Unica.ro
Nu s-a terminat ca la TV! Cristina și Andrei s-au împăcat după Insula Iubirii, dar apoi s-a mai întâmplat ceva. Anunțul făcut în mijlocul nopții
Detalii terifiante, după decesul handbalistei Iryna Glibko, campioană a României! "Ficatul era plin de ganglioni". Drama ultimilor ani | EXCLUSIV
Orangesport.ro
Detalii terifiante, după decesul handbalistei Iryna Glibko, campioană a României! "Ficatul era plin de ganglioni". Drama ultimilor ani | EXCLUSIV
Bulgarii au inventat "taxa pe dezinfectare" de la 1 septembrie, prin care vor face milioane de euro de la şoferi
Observatornews.ro
Bulgarii au inventat "taxa pe dezinfectare" de la 1 septembrie, prin care vor face milioane de euro de la şoferi
Horoscop 30 august 2024. Gemenii vor observa chiar de la primele ore ale zilei că au unele îndoieli și temeri legate de resursele financiare
HOROSCOP
Horoscop 30 august 2024. Gemenii vor observa chiar de la primele ore ale zilei că au unele îndoieli și temeri legate de resursele financiare

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI