Omul de radio a făcut o serie de dezvăluiri după plecarea sa de la Pro Fm şi a spus, printre altele, că avea o listă de cuvinte pe care nu avea voie să le pronunţe. Nu este vorba despre cuvinte licenţioase, aşa cum unii ar fi tentaţi să creadă, ci despre cuvinte banale. Printre ele se află şi numele un legendar artist.
„Ultimul an la Pro FM a fost de nesuportat. Primeam semnale că voi fi dat afară, că nu mă vor. Nu mi a spus direct în față, dar s-a făcut un reproș mascat. Expresii cum ar fi „inadecvare la produs”, că „trebuie făcut un program pentru publicul tânăr”. Mi s-a zis chiar să nu mai zic „Pink Floyd” pe post. După asta, timp de două săptămâni am repetat: „Bă, ești prea bătrân, nu mai spune Pink Floyd pe post!”. O altă poveste amuzantă este aceea în care se scriau pe tablă temele pe care nu ai voie să le rostești în emisiune: pensie, moarte, boală, deces… Pink Floyd”, a povesti realizatorul, potrivit site-ului evz.ro.
Andrei Gheorghenu nu a primit, până acum, oferte de la alte posturi de radio, aşa că nu exclude ideea de a se retrage din media.
Andrei Gheorge a colaborat cu Paraziții
În 2002 și 2003 realizează la Antena 1 emisiunea „Gheorghe” și reia emisiunea „13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21, și apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total. A avut un rol secundar în filmele „Amen” al lui Costa Gavras, Tinerețe fără tinerețe al lui Francis Ford Coppola (film aflat în faza de preproducție) și a colaborat cu Paraziții pentru albumul Irefutabil.
În 2004 este consilier media și realizator de emisiuni („Politica, frate!” și „Am o știre pentru tine!”) la Realitatea TV. A scris la „Academia Cațavencu” și în ghidul „24-FUN”.
În afară de realizarea de emisiuni radio și TV, a deținut funcții de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București. În 2006 în colecția „Ego Publicistică” de la Polirom a apărut volumul „Midnight Killer – Banalitatea s-a născut la oraș”, însoțit de un CD audio.