„Poftiți la muncă” pregătește noi surprize pentru telespectatori. La cum au povestit toți colegii săi de muncă, Diana Munteanu, Nicolai Tand și Lavinia Pârva că alături de Romică au râs cu lacrimi, toată lumea ar crede că zilele petrecute la Colibița au fost foarte ușoare pentru artist. Și așa și-a imaginat și el înainte de a se afla în același spațiu cu Nea Mărin.
Însă realitatea a fost alta. ”Cine crede că poate scăpa de cearta cu Nea Mărin se înșală! Chiar dacă faci un lucru bine, el tot îți găsește nod în papură, iar cearta a fost inevitabilă. Lucrul care l-a enervat cel mai tare a fost că m-am coalizat cu Liviu Vârciu, așa că vă imaginați ce a ieșit. Nu vă spun nimic, o să vedeți în emisiune”, adaugă Romică. Cât despre provocări, ele nu au fost deloc puține pentru Romică Țociu. ”Nu am strâns căcăreze, nu am spart lemne, n-am împins la căruță, nu am alergat după găini, nu am dezmembrat țarcuri, n-am cărat cu roaba, n-am țesălat ponei până acum”, dar le-a făcut pe toate în această ediție a emisiunii ”Poftiți la muncă”.
”Poftiți la muncă” i-a dat bătăi de cap și lui Nicolai Tand
Deși spune că este obişnuit cu viaţa la ţară, iar muncile câmpului sau îngrijitul animalelor nu mai sunt un secret pentru el, Chef Nicolai Tand a trăit o premieră la emisiunea ”Poftiți la muncă”. ”Până să plec în străinătate, îngrijitul animalelor, mulsul vacilor, trezitul dimineața devreme, mersul la fân – acestea erau obiceiuri zilnice, asta am făcut 15 ani. Sapa, coasa, târnăcopul… mi-au fost lipite de mână J Însă acum, venind să muncesc cu Nea Mărin, am făcut pentru prima oară brânză proaspătă, la stână. Foarte faină experienţă! Am simţit cum laptele se transformă în brânză, după ce am adăugat cheagul. Mi-a plăcut tare mult. E o satisfacţie nemaipomenită când vezi cum un lucru iese din mâinile tale”, spune Nicolai.