INVITAŢI-SURPRIZĂ LA EVENIMENTUL DE DESCHIDERE

 După ce ani buni aţi savurat preparatele „Cuţitu dargint” într-un loc special- pe drumul care duce către Castelul Peleş, în Sinaia -a venit timpul ca povestea să fie scrisă într-un alt decor, la 64 de kilometri, distanță care pentru fanii „Cuțitu dargint” nu va reprezenta cu siguranță un obstacol. Noua destinaţie a celor care caută fripturi fragede, pregătite după reţete speciale, este strada Mărăşeşti, numărul 14, în Ploieşti. Mutarea a fost prilej de petrecere şi toţi prietenii „Cuţitu dargint” au fost prezenţi la evenimentul de deschidere. De gustul original al bunătăţilor gătite în stil brazilian s-au bucurat invitaţi surpriză, precum Eugenia Şerban, Claudia Ghiţulescu, Clara Rotescu, Elena Merişoreanu sau Cristina Spătar, care s-au relaxat într-o atmosferă în care modernul se îmbină cu rusticul.

 CHURRASCARIA, CARNE CÂT POŢI MÂNCA, LA PREŢ FIX! 

Noul meniu pe care îl puteţi regăsi pe mesele „Cuţitului dargint” este gata să vă satisfacă toate poftele, garantează chefii! Şi chiar că trebuie să aveţi poftă ca să veniți aici, căci în preţul fix de 79 de lei puteţi mânca atât cât doriţi din preparate precum: muşchi de porc învelit în bacon, pastramă de porc, aripioare de pui, cârnăciori de casă, ciocănele de pui, coastă de porc şi pulpă de berbecuţ, servite alături de garnituri ca: iahnie de fasole, salată sau cartofi tip chips. Mai este loc? Comandați din nou preparatele, fără să mai plătiți în plus. Este posibil prin intermediul unui concept preluat din America de Sud, Churrascaria, în care puteți degusta cantități nelimitate de carne, cu un buget anume. Despre gust, vă spunem că fripturile sunt gătite deasupra focului, în tihnă și sunt asezonate cu o combinație de condimente pentru o aromă gata să satisfacă și cel mai pretențios client! 

CIORBE, PASTE ŞI SALATE, PE ALESE

 În meniul „Cuţitu dargint” regăsiţi mâncăruri pentru absolut toate gusturile și… siluetele: de la aperitive și ciorbe la paste, foccacia, peşte ori salată! Preţurile pornesc de la 11 lei şi pot ajunge până la 255 de lei, în cazul cărnii Black Angus, considerată drept cea mai bună carne de vită din lume! La „Cuţitu dargint” nu veţi avea parte doar de preparate cu gust unic, ci şi de un adevărat spectacol în prezentarea preparatelor. Restaurantul se cheamă astfel cu un scop: felurile de carne sunt pregătite şi servite pe aşa-zise săbii, pentru ca oaspeții să aibă parte de o experiență unică. 

CELE MAI POPULARE DESERTURI, LA CUŢITU DARGINT 

Dacă aveți poftă și de desert, veţi regăsi în meniu şi cele mai populare dulciuri internaţionale. Zuppa inglese, o prăjitură clasică italienească, Cheesecake, apărută în Grecia Antică, Banana Flambé, venită tocmai din New Orleans, Statele Unite ale Americii şi Tozzeti, delicioşii biscuiţi din Peninsulă întregesc meniul „Cuţitu dargint”. 

Locaţia perfectă pentru evenimente private

Restaurantul este locul perfect unde să vă petreceți o seară specială ori unde să organizați un eveniment de neuitat. Cu o capacitate de 50 de locuri, “Cuțitu dargint” este locația ideală pentru nunți, botezuri, aniversări sau majorate!
Aflați detalii la numărul de telefon: 0737.340.197Găsiți „Cuțitu dargint” și pe rețelele de socializare, ca să fiți la curent cu toate noutățile! Instagram: Cutitul dargint Ploiesti Facebook: Cutitu dArgint-Ploiesti

 
 

Urmărește-ne pe Google News