Carmistin – Un punct de referință în industria agroalimentară românească

Încă de la înființare, compania condusă de antreprenorul Iustin Paraschiv s-a remarcat pe piața agroalimentară românească prin conceptul de business, activitatea fiind desfășurată în baza unor principii și valori precum integritatea, transparența și munca constantă. 

Această filozofie de afaceri a permis construirea unui model de business complex și coerent, astăzi organizația Carmistin bucurându-se de un real succes pe piața agroalimentară din România.

În plus, ceea ce o diferențiază pe această piață competitivă este spiritul inovator, aceasta căutând constant soluții noi pentru dezvoltarea armonioasă a activității și garantarea unei calități înalte și constante a produselor din carne furnizate consumatorilor.

Prioritatea Carmistin este de a oferi consumatorilor produse de înaltă calitate

Este cunoscut faptul că o calitate înaltă a produselor se poate asigura printr-o strategie de business bine pusă la punct și un proces de producție sigur și eficient, iar Carmistin este una dintre puținele organizații românești care asigură independent un lanț de producție, pornind de la cultivarea cerealelor, producția de furaj, creșterea animalelor de fermă și ajungând până la procesarea și distribuția de produse din carne.

Mai mult decât atât, toate eforturile Carmistin sunt îndreptate la momentul actual către aplicarea unui program de investiții care să conducă la o dezvoltare sigură și sustenabilă a capacităților de producție pe care le operează. 

Omul de afaceri Iustin Paraschiv și-a propus un plan curajos de investiții, care vizează dezvoltarea unor standarde de producție sustenabile, furnizând publicului de larg consum produse de cea mai bună calitate, sănătoase și durabile. Astfel că, în planul strategic de dezvoltare al organizației Carmistin, alimentația sănătoasă este o prioritate. 

Iustin Paraschiv, Carmistin: Strategia noastră de dezvoltare este axată pe alimentația sănătoasă

La momentul actual, conceptul de alimentație sănătoasă și ecologică este intens promovat la nivel european și național, fiind stabilite noi direcții de dezvoltare durabilă în acest sens. 

Relația alimentație, sănătate și mediu este din ce în ce mai complexă, fapt pentru care sunt stabilite noi orientări în privința producerii alimentelor sănătoase, într-o manieră sustenabilă și de durată. De la fermieri, procesatori, distribuitori până la publicul de larg consum, cu toții au un rol cheie în această nouă direcție sustenabilă a alimentației.

Prin urmare, antreprenorul Iustin Paraschiv a decis să facă pași însemnați în această direcție  sustenabilă. 

Strategia de dezvoltare a organizației Carmistin este focusată către alimentația sănătoasă, produsele din carne fiind provenite din linii de producție bazate pe procese sustenabile, ce urmăresc totodată o minimizare a emisiilor de carbon.

Cu un plan strategic bine structurat și o viziune sustenabilă, Carmistin reușește să mențină un nivel de producție la cele mai înalte standarde

În opinia lui Iustin Paraschiv, perspectivele de dezvoltare stau în agricultura durabilă și responsabilă, în alimente sănătoase și ecologice și în utilizarea unor tehnologii de vârf pe toate liniile de producție. 

Din acest motiv, numeroase eforturi ale organizației Carmistin sunt îndreptate către:

  • integrarea sustenabilității în strategia de business;
  • asigurarea furnizării de produse din carne publicului de larg consum, rezultate dintr-o agricultură proprie responsabilă și durabilă.

Obiceiurile de consum ale oamenilor sunt astăzi într-o continuă evoluție, ei devenind mult mai atenți la calitatea produselor cumpărate. Din acest motiv, un factor de creștere al consumului îl constă garantarea unei calități superioare a alimentelor. 

Astfel, cu un sistem bine structurat și controlat, atât pe linie agricolă, cât și pe cea de creștere a animalelor de fermă, Carmistin reușește cu succes să asigure rezultate de producție de excepție.

În plus, noile investiții ale lui Iustin Paraschiv pe linie de inovație vor crea premisele dezvoltării unei producții mai sustenabile a proteinelor animale, cu efecte minime asupra mediului, livrând o calitate ireproșabilă a produselor din carne publicului de larg consum.

De-a lungul dezvoltării organizației, omul de afaceri Iustin Paraschiv s-a remarcat printr-o gândire inovatoare, acționând întotdeauna ca un vizionar, toate eforturile sale fiind concentrate pe progres, schimbare și autenticitate.

În prezent, pentru Carmistin, dezvoltarea sustenabilă este o prioritate. Din acest motiv, acțiunile constante ale lui Iustin Paraschiv se orientează către susținerea practicilor agricole durabile și dezvoltarea liniilor de producție a produselor, prin procese sustenabile, răspunzând nevoilor consumatorilor de astăzi.

 
 

Urmărește-ne pe Google News