Bucătăria a făcut întotdeauna parte din viața ei, ca „o dulce evadare din cotidian”, așa cum îi place să spună.

Cariera în acest domeniu a început-o si pentru că îi place “să guste mereu lucruri noi”, fiind inițial bucătar personal, gătind cu ingrediente non-toxice pentru persoane publice, urmând mai apoi să se specializeze ca patiser și să colaboreze cu cofetării celebre.

Pe măsură ce s-a identificat din ce în ce mai tare cu rolul de patiser, Andreea Anghelus a descoperit o dragoste incontestabilă pentru artă și precizia pe care le presupune crearea de produse de patiserie, prăjituri și deserturi delicate.

Povestea Andreei se adâncește în suișurile și coborâșurile profesiei alese, pictând o imagine personală a experiențelor ei în lumea patiseriei. Fiecare zi ca patiser îi aduce o nouă oportunitate de a se manifesta creativ și de a da viață unor noi viziuni. Ideea de a aduce pură plăcere pe fețele oamenilor, în timp ce aceștia îi savurează creațiile, este ceea ce o motivează să lupte continuu pentru excelență și să materializeze totul în brandul său personal, AMOUR Bake of Art.

Andreea Anghelus pune mai presus de orice libertatea de a experimenta, infuzând arome, texturi și elemente vizuale unice, pentru a crea deserturi remarcabile, care antrenează toate simțurile. 

Fire sportivă și mamă a unei fetițe de 7 ani, Andreea a decis să-și aloce o bună parte din timp realizării de retete și produse de patiserie din ingrediente non-toxice. În felul acesta, Andreea iși doreste să vină în ajutorul părinților care fac alegeri conștiente pentru copiii lor, școlari și preșcolari. Această nouă gamă de produse răspundă atât nevoilor sportivilor, în materie de aport nutrițional, cat și papilelor gustative, obișnuite cu un gust savuros.

Întrebată ce înseamnă pentru ea sa fii un patiser al vremurilor noastre, Andreea spune: “A fi patiser este o chemare profund personală și împlinitoare, care îmi permite să îmbin ingrediente precum dragostea mea pentru copt, expresia artistică și recomandările clienților mei”

Combinand ingrediente precum talent, pasiune, creativitate și muncă asiduă, Andreea Anghelus are toate șansele să devină, în viitorul apropiat, un nume foarte cunoscut și apreciat în patiseria internațională, la fel de sonor ca al patiserilor celebri din întreaga lume, precum Dominique Ansel, Pierre Hermé sau Christina Tosi.

 
 

Urmărește-ne pe Google News