În Olanda (etapa a 29-a), tot duminică, Mihai Alexandru Roman, fost atacant la Pandurii, a fost titular la gazde, în NEC Nijmegen – Vitesse 2-1. Vârful de lance a fost schimbat, după 76 de minute, cu Grot. NEC a urcat pe locul 8, cu 43 de puncte, tot atâtea ca și Vitesse, aflată pe 7.

Mai bine o duc fotbaliștii care au plecat din Liga 1. Jeremy Bokila, fost la Petrolul și dorit de Steaua, a marcat primul gol al gazdelor, în minutul 40 al confruntării Eskișehirspor – Galatasaray Istanbul 4-3 (etapa a 27-a). Congolezul n-a prins finalul pe teren la jocul de sâmbătă, fiind înlocuit în minutul 71. Eskișehirspor este pe locul 16, primul care retrogradează (din Șuperlig pică ultimele trei clasate). 

În Portugalia, deși la un moment dat era condamnată la retrogradare, Boavista a început să facă miracole. Aymen Tahar a fost integralist, sâmbătă seară, în Guimaraes – Boavista 1-1. Iordanianul este împrumutat de Steaua la Boavista, grupare la care fostul internațional român Ioan Timofte ocupă postul de director sportiv. După 28 de runde, Boavista este pe locul 15. În liga secundă retrogradează pozițiile 17 și 18.

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News