Show-room-ul evenimentului este amplasat într-o casă plină de istorie din București, casa Nicolae Petrașcu, fratele celebrului pictor Gheorghe Petrașcu, care a efectuat picturile murale în respectiva locație.

“Mergem pe construcția tradițională a costumului, care este impecabilă. Este cel mai calitativ sacou, plastronul este de la umăr până sub buzunar, el se prinde atât de materialul exterior precum și de cel interior pentru a-i putea permite o mișcare ușoară între cele două straturi, este format din elemente naturale, o pâslă specială realizată din păr de cal și păr de cămilă. Asta îi permite sacoului să respire. Full canvas este un lucru destul de rar. În ziua de azi foarte puține branduri mai apelează la acest tip de construcție. Plastronul îi oferă sacoului full canvas longevitate. Ne mândrim că Viggo este un brand premium și ne mândrim cu faptul că acest brand are o colaborare foarte strânsă cu cele mai bune fabrici de textile din Italia și România, așa că poate concura oricând cu marile brand-uri cu istorie și notorietate importantă pe piață. Ne bucurăm că am fost aleși să îmbrăcăm echipa națională și pe oficialii ei la o competiție atât de importantă, și vă asigurăm că vom avea un lot care o să arate impecabil”, a declarat Ionuț Marin, CEO-ul companiei. Cătălin Botezatu, partener în proiectul Viggo, a fost cel care a supervizat de aproape ținuta tricolorilor noștri.

Printre fotbaliștii invitați la eveniment sunt steliștii Chipciu, Pintilii, Râpă, dinamoviștii Anton și Steliano Filip, jucătorii de la Pandurii Răduț, Ropotan, Hora, Săpunaru, plus antrenorul Edi Iordănescu și președintele gorjenilor, Narcis Răducan, astriștii Valerică Găman, Silviu Lung și președintele giurgiuvenilor, Dani Coman, dar și jucătorii Marius Pena și Florin Purece.

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News