Practic, din lotul de anul trecut au mai rămas doar V. Cojocaru, Toșca, Tamaș, Varela, Momcilovici, G. Enache, Hamroun, Bourceanu și Popadiuc, plus nou-transferații Golubovici, Ovidiu Popescu și Dan Popescu, ultimii trei veniți de la echipe modeste, CSMS Iași și retrogradata ACS Poli.

Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, s-a lăudat cu transferurile „retrogradaților”, cu toate că antrenorul Laurențiu Reghecampf a spus în trecut că nu se poate lupta pentru obiecive mărețe cu jucători veniți de la formații mici. Oficialul a motivat că acești jucători au mare foame de trofee.

Nathan Junior nu mai vine. Nu-l pot lua nici pe Băjan, de la Farul

Steaua a mai anunțat, prin vocea creditorului Gigi Becali, că-i vrea și pe Răzvan Marin, de la Viitorul, pe Vlad Achim, de la FC Voluntari, dar și pe Robert Băjan, un jucător de la Farul Constanța, o echipă care a fost la un pas de Liga 3. „E adevărat, îl luăm pe Băjan în cantonamentul din Slovenia să vedem cum se descurcă. Eu mărturisesc că nu l-am văzut, dar mi-a zis Meme de el. I-am zis să-l ia pentru că e gratis”, a spus zilele trecute Gigi Becali. Între timp, deși cantonamentul din Slovenia se apropie, pe Băjan nu l-a mai anunțat nimeni dacă va mai merge sau nu alături de vicecampioană. Nathan Junior nu mai vine, fiindcă Gigi Becali nu vrea să dea bani pentru impresari, iar aceștia i-au găsit altă echipă în Portugalia. 

 

Urmărește-ne pe Google News