Fotbal Acasa | Sport | Fotbal

Bătrâni, dar virili! Foștii acționari dinamoviști, tătici la vârste înaintate! Vladimir Cohn – gesturi de părinte grijuliu, la 71 de ani! GALERIE FOTO

Actualizat pe 26 iul. 2016, 20:57
Comentează

Dinamo este lider în Liga 1 la fotbal, după 4-1 contra campioanei Astra Giurgiu, iar Vladimir Cohn (71 de ani), fost acționar al ”câinilor roșii”, privește cu detașare evenimentele din Șoseaua Ștefan cel Mare. Aflat pe litoralul românesc, Cohn are grijă de familie. Anul trecut, omul de afaceri a devenit tată pentru a treia oară, după cum anunța presa mondenă!

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Fostul acționar s-a despărțit de creatoarea de modă Venera Arapu, găsindu-și fericirea în brațele unei femei mai tinere, Tatiana, care i-a dăruit un copil.

Vladimir Cohn a fost surprins de paparazzii ”Libertatea” având grijă de copil, pe o plajă din stațiunea Mamaia. Momentul a fost comentat sec de către Cohn, când a aflat că s-a aflat: ”Foarte bine că aveam grijă de copil!”.

Cohn nu este singurul fost oficial al ”câinilor” care este potent, la o vârstă înaintată. La 63 de ani, în martie 2011, Nicolae Badea devenea pentru a treia oară părinte. La rândul lui, Cristi Borcea ”toarnă” prunci pe bandă rulantă, deși se află în pușcărie, încarcerat în ”Dosarul Transferurilor”.

Citește și:

Nicolae Badea, preşedintele clubului Dinamo, a devenit tătic pentru a patra oară

”Cea mai bună echipă din ultimii șase-șapte ani!”

Vladimir Cohn și-a spus părerea despre situația de la Dinamo. ”E bine ce se întâmplă la Dinamo. E cea mai bună echipă din ultimii șase-șapte ani, la Dinamo. Sezonul trecut, echipa a terminat pe 4, acum este o echipă de primele două locuri. După atâtea nenorociri, Dinamo are putea ieși campioană! Politica actuală e cea mai sănătoasă, cu jucători din propria pepinieră”. Referitor la faptul că Dinamo nu mare produce valori pentru export, Cohn a afirmat: ”E o chestiune de bucătărie internă, nu mă bag”. 

Anul trecut, Vladimir Cohn îl critica pe Ionuţ Negoiţă: ”Ce cauţi în fotbal dacă nu poţi să plăteşti datoriile? El spune că a cheltuit deja 14 milioane de euro? Hai să fim serioşi!”. Acum însă, a devenit un fan al lui.

În schimb, fostul oficial îl laudă necondiționat pe antrenorul Ioan Andone, cu care a colaborat, în trecut, la Dinamo: ”Ioan Andone este foarte bune. E pretențios, exigent și va face treabă bună”.

 

Urmărește-ne pe Google News