Sărutul «Regelui»

Pe 20 martie, Libertatea l-a surprins pe Gică Hagi (48 de ani), cel mai bun fotbalist din istoria României, sărutând-o tandru pe Marilena, soţia lui, gest pe care cei doi se feriseră până atunci să-l facă în public. Totul s-a petrecut la Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti, de unde “Regele” urma să plece la Budapesta, pentru a asista la meciul tricolorilor cu Ungaria (2-2) din preliminariile CM 2014.

Pupăciosul Tătăruşanu

Pe 28 mai, Steaua a învins FC Braşov cu 4-0 şi a câştigat primul titlu de campioană a României, după o pauză de şapte ani. Ciprian Tătăruşanu (27 de ani), portarul roş-albaştrilor, a sărbătorit succesul pupând-o cu foc pe Antoaneta, iubita lui.
foto: Bogdan Coroamă

«Lato», făcut leoarcă

Pe 11 iulie, Steaua a învins Petrolul Ploieşti (3-0) şi a câştigat Supercupa României. La ceremonia decernării trofeului, fundaşul Iasmin Latovlevici (27 de ani) a fost ţinta glumelor colegilor, care i-au turnat pe cap o halbă plină cu bere.
foto: Gabriel Pătruț

Acrobaţia lui Titi Aur

Fostul pilot de raliuri Constantin “Titi” Aur (50 de ani), de opt ori campion al României, a mers cu maşina pe două roţi, în timpul unei demonstraţii care a avut loc pe 2 august, la şcoala lui de pilotaj din comuna ilfoveană Corbeanca.
foto: Vlad Chirea

Meme, fără pantaloni

Mihai Stoica, managerul Stelei, a renunţat la orice inhibiţie în seara zilei de 28 mai, după ce echipa lui câştigase al 24-lea titlu de campioană a Ligii I. Bucuros din cale-afară, Meme şi-a scos pantalonii şi i-a aruncat din autocarul care îi transporta pe roşalbaştri prin mijlocul fanilor extaziaţi.
foto: Vlad Chirea

Premoniţia lui Gigi Becali

Pe 20 mai, Gigi Becali (55 de ani) a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare. Cu puţin timp înaintea pronunţării sentinţei, într-o discuţie cu reporterii, patronul Stelei le-a arătat acestora trei degete, parcă spunând: “Trei ani îmi dau!”
foto: Vlad Chirea

Udrea, spadasina elegantă

Spadasina Maria Udrea (23 de ani), vicecampioană europeană şi câştigătoare a bronzului mondial cu echipa României, a acceptat provocarea ziarului Libertatea şi a pozat, pe 30 aprilie, într-o rochie elegantă, la fântâna arteziană din Piaţa Universităţii din Bucureşti.
foto: Vlad Chirea

Urmărește-ne pe Google News