Un bun prilej pentru fostul campion mondial WBO la semimijlocie (1997) de a participa, în ”avanpremiera” Crăciunului, la sacrificarea porcului.

”Suntem cu toate tradițile la zi”, a declarat, râzând, pentru Libertatea, primul pugilist român care a cucerit un titlu mondial la profesioniști.

Mihai Leu a continuat: ”Am fost sâmbăta trecută la București, la tăiatul porcului. Ne-a invitat Ioan Andone (n.r. – manager la FC Voluntari). A fost foarte frumos, ne-am distrat de minune alături de mai mulți prieteni. Evident, la pomana porcului am ciocnit și un pahar de vin”.

Mihai Leu a revenit anul acesta în cursele auto după zece ani de pauză, terminând Campionatul Național de Viteză în Coastă pe locul 6. 


Secureanu vrea să o ducă pe „Vrăbi” în Italia, de Sărbători. Instanța e de acord, DNA se opune. Prima ieșire din țară, după ce a fost acuzat că a delapidat Spitalul Malaxa cu 2 milioane de lei

 
 

Urmărește-ne pe Google News