Eroarea comisă la începutul acestui an, când a fost depistat pozitiv cu sibutramină, plecarea antrenorului Cesare Prandelli şi înlocuirea acestuia cu sârbul Sinişa Mihailovici, cel care l-a scuipat în timpul unui meci din 2003, sunt trei argumente care susţin ipoteza inevitabilei despărţiri dintre Adrian Mutu şi Fiorentina. Cea mai nouă variantă de transfer pe adresa “Briliantului” a sosit din partea lui Al-Ahli Dubai, care a oferit clubului italian 6 milioane de euro pentru realizarea tranzacţiei.

Acelaşi salariu ca în Italia


Dacă va accepta provocarea de a evolua în Emiratele Arabe Unite, atacantul român va încasa un salariu anual de circa 2 milioane de euro, la care s-ar putea adăuga 500.000 de euro, în funcţie de numărul meciurilor jucate şi de îndeplinirea obiectivelor. Altfel spus, Mutu va câştiga la Al-Ahli cât primeşte în prezent din partea Fiorentinei.

Îl aşteaptă Cannavaro

În cazul unui transfer la Al-Ahli Dubai, Adrian Mutu va avea ocazia să evolueze alături de un nume mare al fotbalului mondial, deoarece clubul din Emiratele Arabe Unite l-a acontat deja pe fundaşul italian Fabio Cannavaro (foto), campion mondial în 2006 şi fost coleg al “Briliantului” la Juventus.

Urmărește-ne pe Google News