Perfectat recent, transferul la echipa din “Cetatea filmului european” reprezintă o nouă provocare pentru Nneka Onyejekwe.
“Cannes este unul dintre cele mai bune cluburi de volei din Europa. Pentru că a câştigat titlul de campioană a Franţei din 1998 neîntrerupt, îmi doresc să îl obţin şi eu (n.r. – ar fi cel de-al 8-lea titlu obţinut la rând în trei ţări diferite, ceea ce reprezintă un record pentru voleibaliştii români). Sunt fericită că visul meu de a juca aici s-a împlinit. Pe fete le ştiu foarte bine şi m-au primit foarte frumos. În fiecare an, veneam la Cannes cel puţin o dată pentru a face antrenamente, meciuri amicale. Ele au fost la turneul de la Basel. Mi-a fost uşor să mă adaptez”, ne-a spus Nneka.
Deoarece a jucat pentru Volero Zürich în toamnă, Nneka nu poate evolua în Liga Campionilor cu RC Cannes. Şi-a făcut însă debutul în campionat, fiind a doua realizatoare (10 puncte reuşite) a echipei sale în meciul câştigat cu 3-0 pe terenul lui Quimper. Graţie acestui succes, Cannes este lider în Ligue A şi are un avans de 9 puncte faţă de a doua clasată.

Vrea să viziteze Coasta de Azur

Voleibalista spune despre Cannes că este un oraş superb. “De când am venit, a plouat şi nici programul nu mi-a permis să ies prea mult prin oraş. Cu prima ocazie mă voi bucura de tot ceea ce e frumos pe Coasta de Azur. Clubul mi-a asigurat toate condiţiile pe care mi le-am dorit”, ne-a mărturisit jucătoarea, care evoluează de obicei central.

Urmărește-ne pe Google News