Gigi Becali, patronul Stelei, a declarat la ‘Repriza a treia de la TVR ca nu e certat cu managerul general al clubului, Mihai Stoica, absent dupa o lunga perioada de la un meci al formatiei din Ghencea. MM nu a fost prezent la meciul cu Poli Iasi (1-0), unele surse sustinand ca el e din nou in Brazilia in cautarea de fotbalisti ieftini si buni!

‘Stiti ceva? Mihai nu e plecat nicaieri! Pur si simplu e in concediu de odihna. I-am dat liber… O saptamana-doua, vrea sa uite de fotbal! Chiar daca nu-i sta in fire, el a cedat nervos in acest final de campionat. Probabil, din cauza stresului!, a comentat Gigi. Finantatorul ‘ros-albastrilor a negat ca s-ar fi certat cu MM: ‘Stoica e angajatul meu, dar si prietenul meu. Nu o sa-l dau niciodata afara! Cat vrea el sa conduca la mine, atat va conduce!. Becali a mai spus ca ‘MM e atat de suparat, incat nici eu nu am putut sa dau de el. Are toate telefoanele inchise, habar n-am unde s-a dus. Chiar daca e final de sezon si situatia echipei ‘arde, Steaua fiind in lupta pentru locul doi, ultimul care duce in Liga Campionilor, patronul nu simte lipsa mainii sale drepte.

„Il apuca raul cand pierdem”

Becali a conchis: ‘Mihai se consuma. Daca pierde, il doare capul, nu mai vorbeste… O data chiar se vaita ca ii amorteste mana la suparare mare… MM a vrut sa plece de vreo 3-4 ori de la Steaua. Sa nu credeti ca Stoica este Dumnezeu la Steaua, dar este generalul meu si de fiecare data cand voia sa plece ii spuneam: „Daca te las, te mananca lupii, adica dusmanii pe care ti i-ai facut din cauza mea. Nu te las sa pleci”‘.

Patronul  comenteaza…

Transferuri. ‘O sa aduc 15-20 de jucatori, dar numai romani. Nu ma mai bazez pe straini.
Arbitri. ‘Sa aiba barem 2-3.000 de euro pe meci, poate asa nu o sa mai fure!.
CFR Cluj. ‘Daca nu castigam la Cluj, mai bine ne retragem din fotbal.

Situatia lui Oli

Becali a recunoscut ca semnarea unui nou contract pe trei ani cu antrenorul Olaroiu a fost o ‘facatura: ‘Oli nu are un contract la Steaua. Dar, credeti-ma pe cuvant pe mine: Oli nu pleaca.

Urmărește-ne pe Google News