Cu doar o oră înainte de antrenamentul comandat luni după-amiază de Cornel Ţălnar, mijlocaşul dinamovist Adrian Cristea a fost văzut în restaurantul “La Italianu” alături de un prieten. Fotbalistul a consumat doar apă plată cu lămâie!

După ultimele rezultate din campionat şi din Europa League, dinamoviştii nici de o bere nu mai au chef. După ce în decurs de câteva zile au fost umiliţi în Turcia şi au făcut egal acasă cu Bistriţa, fotbaliştii nu mai au vlagă. Ieri, în jurul orei 14.00, “prinţul” Cristea a fost văzut în restaurantul “La Italianu”, alături de un prieten, în timp ce consuma o apă plată cu lămâie, comportament atipic pentru un jucător din “Groapă”.

De obicei, “câinii” sărbătoreau victoriile sau înecau amarul înfrângerilor cu vin sau cu bere. Pe de altă parte, câţiva ultraşi dinamovişti susţin că doi fotbalişti au părăsit cantonamentul de la Săftica, sâmbătă noaptea, şi au mers în clubul Bamboo.

Unul dintre cei acuzaţi e senegalezul NDoye. Despre el, acţionarul Vasile Turcu a spus: “Degeaba are calităţi, dacă nu ştie să le folosească”. Turcu a confirmat: “Unii jucători au petrecut în acest weekend prin cluburi. Vom face o anchetă internă şi, dacă totul se adevereşte, vom lua măsuri şi trebuie să îi excludem de pe acum”.

Finanţatorul “câinilor” a mai avertizat: “După meciul cu Bistriţa, vor fi cel puţin şase jucători care îşi vor încasa «papara», pentru modul indolent în care au abordat acest meci. Fotbaliştii să-mi uite numărul de telefon! Dacă vor avea probleme de rezolvat, acestea trebuie comunicate întâi domnului Cornel Dinu”. Directorul general Cristi Borcea e supărat şi el pe jucători: “Nu vor mai lua banii la timp până nu ajung pe primul loc. Adio prime, adio salarii!”.

Urmărește-ne pe Google News