Ca și echipa lui Becali, și formația înființată de Marius Lăcătuș are șansa să se desprindă de rivala sa la „masa verde”.

Ultimele cazuri în care vechile Rapid și Steaua s-au ciondănit la comisii și unde, de fiecare dată, câștig de cauză au avut steliștii au fost „Petroșani 2006”, când rapidiștii au rămas în șase și au pierdut titlul, dar și în 2008, după celebrul caz „Bricheta”.

Academia Rapid a folosit un jucător nelegitimat: „Nu mi-a venit cartea verde. N-am jucat”

Cristian Valentin Muscalu, jucător crescut la Steaua, a ajuns din acest sezon la Rapid, unde a jucat în partidele cu Tricolor (3-1 pentru Rapid) și CS Victoria (3-0 pentru Rapid). Giuleștenii vor pierde ambele meciuri la „masa verde”, a anunțat gsp.ro.

„Am semnat cu Rapid, dar nu mi-a venit cartea verde. Nu mă antrenez, nu joc”, a spus Muscalu. Imaginile arată clar că a fost prezent pe teren!”, a declarat jucătorul pentru gsp.ro.

Marian Lumînare, președintele AMFB, a confirmat: „Au greșit legitimarea lui Muscalu. Nu s-a respectat procedura regulamentară folosită în cazul jucătorilor veniți din străinătate!”.

Academia Rapid are acum 26 de puncte, după 10 jocuri, iar CSA Steaua are 25 de puncte, dar și un meci în minus.

Academia Rapid ar ajunge la 20 de puncte, în timp ce CSA Steaua, daccă va bate în etapa în care Rapid va sta, se va distanța la 28 de puncte.

Recent, cele două au încheiat la egalitate meciul direct din Giulești. 

CITEȘTE ȘI: 

Cine este femeia care se ocupă de Mihăiță Neșu. Este nedezlipită de lângă el | FOTO

 

Urmărește-ne pe Google News