Anglia s-a calificat în finala Euro 2024, după ce a învins Olanda cu 2-1. Eroul trupei lui Gareth Southgate a fost rezerva Ollie Watkins, care a reuşit golul victoriei în minutul 90+1. Batavii au deschis scorul prin Xavi Simons (7), dar „leii” au egalat prin Harry Kane (18 penalty).

Englezii au fost susținuți din tribune de doi muzicieni britanici de calibru: Adele (36 de ani) și Ed Sheeran (33 de ani).

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Momentul penalty-ului lui Kane a fost surprins de comediantul Oliver Pocher. La doar câțiva metri lângă ea, fanii olandezi îl huiduie pe căpitanul Angliei, iar Adele strigă: „Taci!”.

Adele locuiește acum în Los Angeles, dar a crescut în cartierul londonez Tottenham și este o susținătoare a clubului londonez.

În 2021, artista și-a afișat susținerea pentru națională, după înfrângerea în finală, cu Italia. „Ne-ați făcut atât de mândri! Ați adus jocul acasă și ne-ați adus pe toți împreună”.

Adele. Foto: Instagram

Adele va fi în Germania pe tot parcursul lunii viitoare, pentru seria sa de concerte de la München. 

Adele și Ed Sheeran au trăit meciul la maximum și au răsuflat ușurați, la final, după victoria selecționatei Albionului.

Foto: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News