Libertatea: Cum a fost acest sezon fotbalistic pentru tine?
Adelina Chivu: Pe de-o parte, a fost un pic neplăcut, pentru că nu au mai existat performanţele cu care eram obişnuită, dar, pe de altă parte, mi s-a părut a fi mult mai relaxant.
Spune-ne, cum e Cristi acasă?
Nu vreau să pară că avem o viaţă desprinsă din basme, dar e un lucru nemaipomenit când e acasă. Fetele sunt topite după el. E şi normal să fie aşa, pentru că Natalia şi Anastasia sunt cele mai importante trofee ale lui.
Ce-i place să facă atunci când este acasă?
Să se joace cu fetele. Le ia în braţe, le aruncă în sus. Amândouă radiază de fericire. Face tumbe cu ele. Le aleargă prin casă, pentru că sunt pline de energie. Le face baie. Le găteşte. E un tată şi un soţ model.
Ce le găteşte?
Le-a preparat paste. După ce termină de pregătit masa, se uită la ele să le vadă reacţiile. Suntem o familie normală.
Cum îl alintă fetele pe Cristi?
Natalia îi spune tot timpul: “Bărbăţelule, du-te şi bărbiereşte-te”. Sigur că atunci când intră în casă îl întâmpină astfel: “Tati meu”, “Iubitul meu”.
Cum reacţionează când îl văd la televizor?
Cea mare pupă televizorul, iar cea mică îl confundă. Dacă vede vreun jucător cu părul ciufulit, arată spre ecran ca şi cum ar fi tati.

Natalia – sportivă, Anastasia – leneşă

Crezi că au moştenit gena sportivă a lui Cristi?
Cea mare, cu siguranţă. Are şi un corp destul de atletic. De altfel, seamănă fizic bine cu Cristi. În schimb, cea mică e mai leneşă.
S-a vorbit mult despre transferul lui în Spania sau în Turcia. Tu unde ţi-ai dori să joace?
Îmi e indiferent. Nu pot spune că am prins rădăcini la Milano. Nu am avut un serviciu anume, pentru că m-am ocupat şi mă ocup de creşterea fetelor. Iar “meseria” de mamă ţi-o poţi face foarte bine oriunde. Şi în Italia, şi în Spania, şi în Turcia.

Urmărește-ne pe Google News