Marele absent al partidei Fiorentina – Cesena (2-0), disputată ieri după-amiază, a fost Adrian Mutu. Mario Beretta, antrenorul oaspeţilor, i-a refuzat “Briliantului” şansa de a fi ovaţionat la scenă deschisă de fanii gazdelor, al căror idol a fost până în vara anului trecut, când s-a transferat la formaţia “căluţului de mare”. Cotidianul Gazzetta dello Sport a scris că printre motivele deciziei de a-l lăsa în afara lotului s-au numărat şi prea multele seri pierdute în localurile din Riccione, o localitate din apropierea Cesenei.

Promisese că joacă o repriză

Conducerea clubului s-a grăbit să dezmintă acest zvon, iar presa insulară a găsit o nouă explicaţie pentru pedepsirea românului.
Antrenorul Mario Beretta l-ar fi rugat să joace doar prima repriză a amicalului România – Uruguay (1-1) de miercurea trecută, pentru a nu reveni prea obosit la Cesena, echipă care se zbate să evite retrogradarea din Serie A. Numai că Adrian Mutu, iniţial de acord, şi-a încălcat promisiunea şi a rămas pe teren şi în repriza secundă, din dorinţa de a-l egala pe Gică Hagi la numărul de goluri marcate sub tricolor (35).

Urmărește-ne pe Google News