„Chiuleam de la ore, dar tot în curtea şcolii stăteam, la fotbal. Am avut note de la trei la zece, am avut şi corigenţe, dar am avut noroc că profesoarele au înţeles că vreau să devin fotbalist profesionist şi erau mai indulgente cu mine”, a mărturisit „Prinţul”. Cel mai în formă dinamovist, Gabriel Torje, care l-a însoţit pe colegul său la eveniment, a devenit nostalgic: „În liceu, gândul îmi era la fotbal, dar mi-a plăcut şi limba română. În fiecare zi, după ore, băteam mingea cel puţin două ore în curtea şcolii. Am învăţat destul de bine, pentru că în sport îţi foloseşti creierul, mai mult decât vor unii să creadă”.

În legătură cu meciului din ultima etapă a turului Ligii I, susţinut de Dinamo împotriva formaţiei Poli Timişoara, Cristea a declarat: „Timişorenii nu au pierdut nici un meci în actuala ediţie de campionat şi sperăm ca noi să le provocăm prima înfrângere. Speram la începutul sezonului să fim pe primul loc în iarnă, dar acum depindem şi de alte rezultate. Nu ştiu despre vreo primă specială la meciul cu Timişoara”.

„Cu Poli jucăm meciul anului!”

El a fost completat de coechipierul Gabriel Torje: „Meciul cu Timişoara e cel mai important din acest sezon, deoarece trebuie să învingem pentru a rămâne în lupta pentru titlu. Au jucători valoroşi, dar noi trebuie să ne facem jocul nostru obişnuit. Acest meci şi cele două din retur vor hotărî dacă avem sau nu Sărbători fericite”.

Foto: Gabriel Chirea

Urmărește-ne pe Google News