“Mutu are o contuzie puternică la coapsă şi va lipsi de la pregătire două săptămâni. Accidentarea vine în urm“Mutu a suferit un accident domestic, care i-a provocat o contuzie puternică la coapsă. Jucătorul va avea nevoie de o pauză de două săptămâni”, a precizat Paolo Manetti în raportul medical publicat de site-ul oficial al grupării Fiorentina.

Mutu spune că accidentarea sa nu e atât de gravă şi că va lipsi de la şedinţele de pregătire cel mult şapte zile. “Briliantul” a alunecat pe gresie, i-a căzut un aparat de prăjit pâine pe picior şi s-a lovit uşor la coapsă şi la gambă! Internaţionalul român este suspendat până pe data de 28 octombrie, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, la începutul acestui an.

El mai are de aşteptat până la aflarea verdictului în cazul care se judecă la Comisia de Arbitraj din cadrul Ligii Profesioniste Italiene, în ceea ce priveşte solicitarea Fiorentinei de a nu-i achita salariul pe perioada absenţei sale de pe teren.Adi a primit 500.000 de euro din ianuarie, când a fost depistat pozitiv, până pe data de 19 aprilie, când a fost suspendat, iar pentru cele 5 luni de la data suspendării, jucătorul ar mai fi trebuit să primească 800.000 de euro.

Urmărește-ne pe Google News