“Este incredibil ce se întâmplă, masacru, jaf mai rău ca pe vremea Victoriei! Nu se poate aşa ceva! Cum vrem să progresăm şi să nu ne mai jignim pe la televizor, când un arbitru ca Robert Dumitru, care nu mai are nici o şansă la lista UEFA, nici o perspectivă, încă mai arbitrează în Liga I? De ce a rămas? Ca să stea toată ziua în birou la Porumboiu şi să-i facă jocurile?”, a izbucnit Borcea, imediat după meci, la DigiSport, continuând: “Dacă nici acum Robert Dumitru nu este exclus din arbitraj, e clar că este păstrat să rezolve anumite treburi”.
Şi preşedintele CA de la Dinamo, Nicolae Badea, l-a pus la zid pe arbitrul întâlnirii de la Vaslui: “Am avut doi adversari: o echipă foarte bună a gazdelor şi arbitrajul foarte prost al lui Robert Dumitru”.

Îi mai transmite să-şi cumpere jucători

Răspunsul lui Adrian Porumboiu, patronul Vasluiului, a venit prompt. “Cristi Borcea este î n – drăgostit, l-a lovit Cupidon acum, la bătrâneţe. El două lucruri pregăteşte de o viaţă: Liga Campionilor şi Jihadul. Să îşi facă echipă, să aducă jucători valoroşi şi să ne bată. Ce să fac? Să cobor eu din tribună şi să dau penalty?”, a declarat amuzat Adrian Porumboiu la GSP TV.
 

Urmărește-ne pe Google News