„Nu pot să-i felicit pe campioni pentru că nu merită. La 2-0 eram ferm convins că CFR va câştiga. Am primit nişte telefoane de felicitare şi le-am spus respectivilor prieteni să nu se grăbească, să aştepte finalul meciului. Cum să dai penalty la acea fază, dacă nu eşti corupt? Cei aranjează, nu aranjează numai cu arbitri români, aranjează cu toţi arbitrii. Se aranjează meciurile şi cu arbitrii străini, nu numai cu cei români. Ai oameni de legătură, te duci peste ei şi aranjezi. Cu un arbitraj ca lumea nu reuşeau să bată, i-au prins p-ăştia din Croaţia! Centralul a dat un aer cald jocului, l-a dus încet spre poarta celor de la Universitatea. E foarte simplu să faci aşa ceva, atâta timp cât croaţii au experienţă în acest domeniu. Avea o bucurie pe faţă când s-a încheiat meciul, parcă câştigase la loto. Hoţii nu au frontieră! Cei de la „U” au jucat admirabil, nu există motive să îi suspectăm de ceva. Am fost arbitraţi de croatul Ivan Bebek la meciul cu Twente din preliminariile Ligii campionilor, când am pierdut cu 2-0. Le-a dat un penalty gratuit olandezi şi mai avea să tragă el la poarta noastră”, a spus Adrian Porumboiu la Sport.ro.

Onlinesport.ro anunţă chiar că microbiştii croaţi nu sunt lămuriţi de ce Vucemilovici a fost delegat la unul dintre cele mai importante meciuri ale Ligii 1, atâta timp cât nu este cel mai valoros arbitru croat al momentului, iar o parte a conducerii organizaţiei arbitrilor din fosta ţară iugoslavă a fost arestată în urmă cu câteva luni pentru luare de mită şi corupţie, nefiind clar cine este ”curat” şi cine a fost ”mânjit”.
CFR Cluj a câştigat, pentru a a treia oară în istoria sa, titlul de campioană a României, în urma victoriei de vineri, scor 3-2, obţinută în deplasare, cu Universitatea Cluj, într-un meci rejucat din etapa a 31-a a Ligii I. Cu o etapă înaintea încheierii campionatului, CFR Cluj a acumulat 70 de puncte, în timp ce a doua clasată în Liga I, SC Vaslui, (67 de puncte), poate acumula tot 70 de puncte, dar clujenii au avantaj la rezultatele directe (2-0 şi 1-1).

Urmărește-ne pe Google News