„Avem multă încredere. Ne bucurăm că am câștigat, acesta era și scopul, să câștigăm meciul. Acum această încredere ne va ajuta pe mai departe. A fost un moment incredibil. Am visat la așa ceva. Mă bucur enorm. Ne bucurăm pentru toți suporterii. Și sper să continuăm așa”, a declarat Adi Rus, citat de Gazeta Sprturilor.

Rus a jucat în ultimul sfert de oră cu Ucraina. La meciul cu Ucraina, orașul München a fost pământ românesc. Suporterii tricolorilor au luat cu asalt Marienplatz, „inima” capitalei bavareze, și, apoi, stadionul.

Nu ne e frică de nimeni, ne putem bate cu orice adversar. Euforia a fost mare după meci, dar acum trebuie să fim echilibrați și să fim conștienți că am câștigat doar un meci. Trebuie să tratăm fiecare meci cu seriozitate.

Adrian Rus:

„Până acum a fost presiune, dar acum am surprins o grămadă de lume, chiar și pe voi. Sper ca în continuare să producem rezultate și să ne atingem scopul. Eu mereu am avut încredere în echipă, sper să mergem pe același drum“. a completat el.

„Sper ca acest spirit de echipă să ne ajută să mergem mai departe. Când avem 40.000 de oameni în spate, e greu să ne oprească cineva”, a mai spus stoperul.

„Am văzut puțin din meciul Belgiei cu Slovenia (nr. 1-0), pentru că am sărbătorit. A fost o surpriză, dar fotbalul e imprevizibil. Slovacia a făcut un meci foarte bun, s-a apărat foarte bine. Sper ca și noi să facem un joc bun, să ne apărăm foarte bine și să obținem un rezultat bun”, a conchis Rus.

Cum se califică România în „optimi” la Euro 2024. Tricolorii, aproape de faza a doua a CE din Germania

Foto: Gazeta Sporturilor

Urmărește-ne pe Google News