Şi anul trecut a vrut «să fugă»

“Situaţia lui Bourceanu este incertă deoarece e posibil ca el să plece”, a dezvăluit, la DigiSport, Narcis Răducan, fostul director sportiv al Stelei. Interesant este faptul că şi în noiembrie anul trecut Bourceanu a ameninţat conducerea clubului că vrea să plece dacă nu va fi îndepărtat din lot Florin Costea, jucător cu care avusese o contră la un antrenament. I-a împăcat patronul Stelei, Gigi Becali, după ce le-a spus la Palat: “Băieţi, de azi nici nu vă mai salutaţi. Tu, Costea, o să vorbeşti pe teren, dând goluri”.

Florin Costea, afară din lot


Atacantul Florin Costea a fost înştiinţat de conducerea clubului Steaua că nu va mai face parte din lotul pentru sezonul viitor. La aflarea acestei veşti, impresarul Ioan Becali a mărturisit: “Nu am nimic cert pentru Florin în acest moment, dar vom găsi cu siguranţă soluţii”. Cel mai probabil, Florin Costea ar putea ajunge la ŢSKA Sofia, grupare care l-a dorit şi anul trecut. În schimb, fratele său, Mihai Costea, va rămâne la Steaua.

Ce face bulgarul Iliev?

Conducerea Stelei este bulversată, după ce fundaşul Valentin Iliev a anunţat că va veni în România să semneze prelungirea contractului pentru încă două sezoane, dar nu a sosit încă. “Plec în vacanţă, vorbim peste câteva zile”, a spus Iliev în momentul în care a părăsit România. Fotbalistul bulgar negociază şi cu alte cluburi, iar dacă va primi o ofertă mai mare decât a Stelei el nu se va mai întoarce.

Ofertă uriaşă pentru Chiricheş

“Chiricheş va sparge barierele sumelor de transfer în Liga I. Are o ofertă de la 5.000.000 de euro, dar proprietarul clubului nu vrea să îl vândă. Steaua poate lua pentru Chiricheş mult mai mulţi bani decât a luat vreodată pentru orice jucător în istoria sa”, a anunţat, la GSP TV, impresarul Giovani Becali. În vârstă de 22 de ani, fundaşul Vlad Chiricheş mai are patru ani de contract cu Steaua.

Urmărește-ne pe Google News