În vârstă de 21 de ani, Amaani Noor voia să ajungă în Siria pentru a-și cunoaște soțul, însă a fost găsită vinovată de finanțarea terorismului.

Tânăra, care a purtat în instanță un hijab negru, a spus că s-a îndrăgostit cu „Hakim dragostea mea” („Hakim My Love”) căruia i-a mărturisit că: „visez de mult timp să mă căsătoresc cu un luptător și visez și mai mult să devin o luptătoare”, notează Mirror.

Amaani Noor (dreapta), considerată vinovată de finanțarea ISIS / foto: Hepta

De asemenea, ea a luat legătură cu Victoria Webster (28 de ani), mama a doi copii, care a fost condamnată la 17 luni de închisoare pentru finanțarea terorismului și instigare la acțiuni de finanțare a acțiunilor teroriste.

Amaani Noor este acuzată că a accesat clipuri cu tortură – decapitări și incendieri a unor oameni.

Amaani Noor a avut o relație cu fotbalistul Sheyi Ojo / foto: Liverpool Echo

În apărarea sa, tânăra le-a spus judecătorilor Tribunalului din Liverpool că a donat cei 45 de dolari organizației „Merciful Hands” (Mâinile milostive) pe 23 mai 2018, crezând că banii vor fi folosiți pentru a cumpăra mâncare pentru femeile și copiii din Siria.

Amaani Noor a participat la concursuri de frumusețe

La începutul lunii decembrie, instanța a găsit-o vinovată de finanțarea terorismului.

În timpul deliberărilor, magistrații au spus că Amaani Noor, fostyă semifinalistă la Miss Teen Marea Britanie, și Victoria Webster au comunicat prin intermediul aplicației Telegram, discutând despre gruparea extremistă Stat Islamic.

Pe când avea 17 ani, Amaani Noor a fost iubita fotbalistului Sheyi Ojo, care a jucat la FC Liverpool și la Rangers.

foto: starspost.com& HEPTA

Urmărește-ne pe Google News