Simțindu-și postul amenințat, „Fălcosul” a început să caute soluții urgente de revenire pe linia de plutirte, iar primul său gând a fost îndreptat spre golgheterul Harlem Gnohere, exilat la echipa secundă fiindcă n-a vrut să-și prelungească angajamentul scandent vara viitoare. 

Becali îl vrea la Steaua

„L-am chemat la Săftica să am un dialog cu el, să vedem dacă e în regulă. Vreau să văd dacă e sau nu e cu capul la Dinamo”, a declarat Ioan Andone. Gnohere a marcat trei goluri pentru Dinamo II în meciul de vineri cu Delta Tulcea.

După această întrevedere cu antrenorul Ioan Andone, Harlem Gnohere a fost reprimit în lotul lui Dinamo

În timp ce jucătorul francez a înțeles pe propria piele cum se lucrează în România inclusiv cu patronii care fac caz de civilizație și cum arată „proiectele serioase”, fostul său antrenor, Mircea Rednic, vorbește tot mai des despre ofertele pentru acesta din străinătate, iar Gigi Becali se tot bate cu pumnii în piept că-l va cumpăra în iarnă.

„Dinamo l-a ajutat foarte mult. Trebuie să înțeleagă că e momentul să răspundă la fel, să vină să joace fotbal de calitate, să dea goluri și o să găsim o portiță să ne înțelegem, suntem oameni și noi, și el.

Sperăm să ne ajute să luăm titlul. Eu zic că ne vom înțelege”, a spus Dănuț Lupu pentru GSP.ro.

Urmărește-ne pe Google News