DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Alte sporturi Acasa | Sport | Alte sporturi

Mihai Covaliu, președintele COSR, după scandalul „medaliei de bronz pierdută de România la sol”: „Se pare că la gimnastică sunt probleme de arbitraj”

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

TaniaSimona   •   06.08.2024, 12:47

Dintotdeauna au fost probleme în arbitraj

paulrusen   •   06.08.2024, 12:05

Am ajuns sa ne agatam de niste contestatii! Este normal sa faci asta, chiar obligatoriu, cand privim la emotiile, starile si chinurile prin care a trecut gimnasta noatra, trecand de la extaz la agonie. Dar in acelasi timp este frustrant si chiar umilitor daca te gandesti la ce era odata gimnastica din Romania. Eram o forta. Erau gimnaste din Olanda, Brazilia, chiar China si USA cu mult sub nivelul nostru. Mediocre. Cu multe zecimale sub noi. Insa, au invat de la noi, au furat de la noi si rolurile sau inversat. Cred ca e nevoie de Elisabeta Lipa si la gimnastica.

jacksonfive   •   06.08.2024, 11:49

Deh daca a indraznit fata sa ia medalie inaintea stapanilor lumii acesteia. Daca ii bati la ceva tipa ca din gura de sarpe ca n-are cum, sigur esti dopat, sau iti iau medalia de la gat pur si simplu. *** nu stiu sa piarda desi vor trebui sa se cam obisnuiasca de acum incolo

Acest comentariu a fost moderat pentru: încalcă regulile site-ului.

Mirciulica   •   06.08.2024, 11:09

La probele olimpice in care departajarea între sportivi o fac arbitrii, in multe situații, concurenții români au fost dezavantajați. Și asta de multi ani. Iar acest lucru s-a întâmplat în special în competiția directă cu sportivii ruși sau americani. Arbitrii au avut mereu un cuvânt hotărâtor, peste orice criteriu sportiv, tehnic, artistic, din procedurile de evaluare, deformând realitatea. In ultimul caz, al gimnastei noastre căreia i s-a luat chiar de pe podium, medalia de bronz, aberația este accentuată și de haosul desăvârșit din punct de vedere organizatoric - cazare la un nivel critic, mâncare proasta, transport deficitar, toate cu efecte negative în performanta sportivă a competitorilor, haos care a dus la rezolvarea unei contestații când deja se făcuse premierea și, culmea, la retragerea unei medalii deja înmânate. Dar dacă "interesele olimpice" o cer, atunci nu ii împiedică nimic. Dreptatea este mereu a celui mai tare.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close