Jucătoarea de tenis Andreea Mitu (26 de ani, locul 794 WTA la simplu și 225 la dublu) s-a arătat încrezătoare, la tragerea la sorți a tabloului principal de la turneul de tenis Ilie Năstase, care se desfășoară, în această săptămână, în incinta cochetei baze sportive ”Activ Club” de la Arad.

Baza ”Activ Club” de la Arad

”Am revenit recent în circuit, după o pauză, în urma nașterii și mă simt în formă. Sper să am un turneu cât mai reușit. Am venit cu bebelușul la Arad, este primul lui zbor cu avionul”, a declarat Andreea, favorită 8 la turneul ITF de la Arad, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari.

Andreea Mitu, în varianta Arad

De-acum încolo, Andreea și-a propus să meargă la turnee alături de copil și de bonă. Și-a adus urmașul și la recent încheiatul Open de tenis României, unde a jucat la dublu alături de Irina-Camelia Begu. Cele două au câștigat trofeul. Între meciuri, jucătoarea își lua în primire copilul, pe pajiștea din incinta Arenelor BNR.


Andreea, pe aleile din Cotroceni

La Arad, arbitrul supervizor Andrei Bardan a coordonat tragerea la sorți a tabloului principal, unde favorite sunt Elena Cadar (620 WTA) și Georgia Crăciun (627 WTA). Arădeanca Anda Ghinga (16 ani) a primit wild card din partea organizatorilor.


Tabloul de concurs de la Arad

Consiliul Județean Arad a tăiat, în acest an, sponsorizarea singurului turneu feminin de tenis care se mai desfășoară în Transilvania, astfel că ”Fundația Alber” asigură buna desfășurare a competiției.

”Dacă exista o întrerupere de un an, poate nu mai aveam vreodată un turneu ITF la Arad”, a declarat Adrian Iva, reprezentantul fundației, referitor la întrecerea ajunsă în orașul de pe Mureș la a 14-a ediție.

Urmărește-ne pe Google News