“Feri” ar fi vrut ca fiul lui cel mic, Andrei, să-i calce pe urme şi să ducă mai departe numele familiei Vaştag în boxul de amatori. Puştiul a dat mănuşile de box pe ghetele de fotbal, alegere care s-a dovedit cea mai bună.
“Eu mi-aş fi dorit să facă box. A urcat în ring de câteva ori, dar nu s-a lipit de el. I-a plăcut mai mult fotbalul. Toată lumea îmi spune că e foarte talentat. Aş vrea să-l văd la o echipă mare a României”, a precizat Vaştag. Tatăl lui Andrei ne-a dezvăluit că tânărul e dorit de Oţelul.
«Feri» îşi vrea fiul la Steaua
“Astă-iarnă ne-am întâlnit cu Dorinel Munteanu, antrenorul Galaţiului, care e cărăşean de-al meu, şi am discutat ca Andrei să fie transferat la Oţelul. Ar fi un pas important pentru el. Eu sper să-l văd cândva la Steaua, echipa mea de suflet”, a spus fostul mare pugilist. Vaştag jr e legitimat la LPS Banatul Timişoara. Giovani Becali, procurator FIFA, vrea să semneze un contrat de reprezentare cu jucătorul.
Tricolorii U17, la Europene!
Naţionala U 17, antrenată de Adi Văsâi, a acces la Euro 2011 (Serbia, 3-15 mai), după ce a învins ieri Ungaria, în deplasare, 2-1 (Filip 2, Roşu 34/ Szecsi 74). Tricolorii bătuseră şi Rusia (2-1) şi remizaseră cu Islanda (0-0). Partidele au contat pentru grupa a 7-a a Turului de Elită pentru CE.
În afara lui Andrei Vaştag, în lot sunt căpitanul Brănescu (foto, portar la Juventus), care a apărat ieri un penalty în min. 80 (ultimul), Buia (Banatul), fiul lui Romică Buia, Himcinschi (Alba Iulia), Bumbă (Baia Mare) sau Roşu (Steaua).
 

Urmărește-ne pe Google News