În formulă completă, echipa României de Cupă Davis, în frunte cu Andrei Pavel, căpitanul nejucător, a plecat spre Sibiu pentru întâlnirea de la finalul săptămânii viitoare, când ai noștri vor disputa meciurile în fața jucătorilor israelieni. Andrei Pavel și-a făcut deja strategia acestor jocuri: ”În această întâlnire va conta fiecare punct în parte. Ei mizează mult pe numărul lor unu, Dudi Sela, care este un jucător puternic, bine cotat în clasamentul ATP.

Noi mizăm pe toți jucătorii. Avem un dublu foarte bun, alcătuit din Mergea și Tecău, iar Marius Copil și Adrian Ungur se află și ei într-o formă sportivă foarte bună. Dar, așa cum spuneam, vom lupta pentru fiecare punct în parte, pentru a fi siguri de victorie”, a explicat Andrei Pavel pentru Sportnews.ro.

Referindu-se la posibila prezență a lui Klaus Iohannis la meciurile echipei noastre, cel supranumit ”Cneazul” a declarat că acest lucru nu trebuie să reprezinte o presiune pe umerii jucătorilor noștri: ”Trebuie să fie o motivație în plus că președintele țării tale vine să te încurajeze”, a adăugat Pavel.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News