”Astăzi, 14 aprilie 2016, în urma mai multor runde de discuţii cu familia şi cu cei mai apropiaţi colaboratori, am acceptat oferta politică a PSRO şi m-am înscris în filiala buzoiană a acestui partid. Cu această ocazie, îmi anunţ oficial candidatura la funcţia de primar al municipiului Buzău„, a declarat Viorel Ion, citat de news.ro.

O anchetă UEFA/FRF, începută în octombrie 2014, a reuşit să adune dovezi din perioada iunie 2014 – mai 2015 că Gloria ar fi fost implicată în trucarea a 10 partide din L2, plus alte 8 amicale în Turcia. Actorii principali în acest dosar sunt preşedintele Dan Tulpan, antrenorul Viorel Ion, secunzii şi căpitanul Georgian Marcu. ”Într-o şedinţă cu jucătorii, în Turcia, Viorel Ion a zis că ştie el pe cineva care dă 30.000 de dolari pentru fiecare meci trîntit pentru pariuri”, se scrie în raportul FRF. 

Pe când era eroul orașului (și o paria, ca acum), la ultima promovare a Gloriei în primul eșalon, lui Viorel Ion i se striga: ”Vioară, Vioară, ești o comoară!”.

La alegerile locale din această vară s-a înscris și ex-dinamovistul Claudiu Drăgan, care va candida pentru postul de primar în localitatea în care s-a născut, Chișineu-Criș (Arad).

Citește și:

Un fost dinamovist candidează la Primărie! Se va bate cu un adversar în vârstă de 80 de ani: ^”N-am luat mită, n-am luat șpagă!” / EXCLUSIV

Urmărește-ne pe Google News