Per Johansson s-a acomodat repede la cârma Campioanei Europei. După cinci zile petrecute în România, tehnicianul este încântat de fetele sale.

”Avem portari de top, un coordonator de joc de top. Le avem de exemplu pe Mica Brădeanu, Camille Ayglon, pe Linnea Torstensson, o apărătoare foarte bună. Avem ucigaşi pe extreme, cu Majda Mehmedovici şi Carmen Martin, aşa că avem o echipă bună”, a declarat Per Johansson, entru Dolce Sport.

Fostul selecţioner al Suediei are parte de provocarea carierei. Pregătirea pentru meciul cu Ferencvaros este contra cronomentru:

”Vreau să joc în viteză pe contraatac, dar pentru toate trebuie să creăm niște reguli și un sistem bun. Cu asta ne ocupăm acum, pregătim bine defensiva, să jucăm rapid pe contraatac și acum lucrăm și la atac. Vreau să păstrez lucrurile care funcționează bine la CSM, apoi voi adăuga anumite lucruri care nu au mers”.

Turul din sferturile Chgampions League dintre CSM Bucureşti şi Ferencvaros se joacă vineri, în direct la Dolce Sport, de la ora 20:00.

Interesant este că înlocuitorul lui Aurelian Roșca, care a renunțat la postul de principal formal după aducerea suedezului, nu va rămâne la CSM indiferent ce face în Liga Campionilor. Helle Thomsen va antrena echipa feminină de handbal CSM București începând din vară

Urmărește-ne pe Google News