Opriţa voma la antrenament!

Tehnicianul prahovenilor spune că nici adaptarea celorlalţi jucători din lot nu a fost rapidă, dar că aceştia au avut mai multă tărie de caracter decât Nicolae Mitea: “Şi Opriţa, la primul cantonament la Predeal, acum aproape doi ani, voma la antrenamentele fizice de dimineaţă, pentru că era după o perioadă foarte lungă cauzată de o accidentare. Spunea că vrea să se lase, dar i-am explicat că poate abandona fotbalul o singură dată. A înţeles, a fost ambiţios şi a revenit la o formă foarte bună”.

Andreea Toncnciu, iubitata fotbalalistului, nu se considerderderă vinovatvatvată: «Nu e de la mult sex!»

Contactată de Libertatea, Andreea Tonciu, iubita fotbalistului, spune că nu l-a suprasolicitat sexual pe Mitea: “Nu ştiu eu prea multe despre fotbal, cunosc că Mitea a jucat bine la Petrolul, dar nu a avut un antrenor care să îl bage titular.
El se antrena în fiecare zi şi când nu avea echipă, dar lumea e rea şi spune fel de fel de lucruri. Eu nu am nici o vină că se accidenta. Noi avem o viaţă sexuală normală, aşa cum au toate cuplurile care se iubesc, nu am exagerat. De când suntem împreună, nu am prea mai ieşit prin cluburi şi am refuzat ofertele de prezentare nocturne. În plus, în perioada în care a jucat la Ploieşti, el stătea acolo şi ne vedeam mai rar”.

Urmărește-ne pe Google News