Mult timp s-a crezut că ţuica piteşteană denumită “Ochii lui Dobrin” era băutura preferată a “Gâscanului”. Dar apropiaţii susţin contrariul.

Va fi produs în Italia

Lui Gicu îi plăcea şpriţul, nu tăria. Gica, fosta soţie a lui Dobrin, a confirmat pentru Libertatea faptul că fostul fotbalist prefera vinul: “E adevărat. Aşa am decis să producem o astfel de băutură cu numele lui. În memoria lui Gicu vom scoate, în curând, pe piaţă un sortiment italian. Luni voi pleca în Italia pentru a mă întâlni cu nişte oameni de acolo, care vor să facă vinul Dobrin. Le-am trimis poze cu Gicu şi vreau să văd cum a ieşit eticheta produsului. O să fie un vin italienesc de bună calitate, cu o sticlă elegantă, aşa cum a fost şi el ca fotbalist”.

Gica Dobrin va merge în Italia şi pentru a se relaxa: “O să stau o săptămână acolo, să pun totul la punct şi o să mă relaxez, pentru că am fost atrasă într-o mocirlă în care nu voiam să intru. Eu sunt nefericită nu de acest scandal cu presupusul fiul nelegitim al soţului meu, ci că nu mai e Gicu lângă mine. Am văzut care îmi sunt prietenii adevăraţi”.

Urmărește-ne pe Google News