A apărut pizza ”Simona Halep”. E home made! Cum a frământat aluatul campioana noastră și ce ingrendiente a folosit. A mâncat un fruct singaporez de nota… 4
Aflată în Singapore, unde promovează Turneul Campioanelor din tenis, Simona Halep (23 de ani, 3 WTA) a făcut yoga, a copt o pizza și a mâncar rambutan.
Halep a frămantat aluatul ca la carte și a făcut pizza „Simona”. I-a servit pe fanii săi cu pizza sa preferata, cu mozzarella, cu șuncă și cu rucola.
Halep a fost servită și cu o masă cu specific local. Între altele, a gustat fructul național din Singapore, rambutanul.
Rambutanul este un fruct a carui coaja este acoperita de spini moi, ceea ce il face sa semene cu un arici. Este unul din fructele preferate ale locuitorilor din Asia de Sud-Est, si cu siguranta se va integra pe lista ta de preferinte daca il gusti.
Acest fruct exotic este foarte bogat in vitamina C, continutul este zemos iar gustul este unul dulce-acrisor. De asemenea, este foarte slab caloric – are doar 82 kcal/100g. Fructele de rambutan au nevoie de 90 de zile pentru a se coace. In anumite perioade din an, atunci cind conditiile meteo sunt extrem de favorabile, fructele se coc in numai cinci zile. Inainte de a fi culese, acestea au in jur de 5-6 centimetri.
”E prima oară în viața mea când mănânc așa ceva! E dulce-acrisșr?”, a întrebat jucătoarea de tenis. ”Da!, i s-a răspuns. ”Ce notă i-ai da, de la 1 la 5?”., ”4!”, a spus constănțeaca.