Claire Stancliffe, 27 de ani, ar vrea ca Panti, legitimat la Watford, să ajute echipa Albionului în vederea participării la Jocurile Olimpice pentru surzi, care se vor desfășura anul viitor la Samsun (Turcia).

”Bună, Costel. Sunt căpitanul echipei feminine de fotbal a Marii Britanii pentru jucătoare cu deficienţe de auz. Te rog, ai putea să-mi dai follow, deoarece aș vrea să te contactez pentru Dealflympics 2017. Am aflat că părinții tăi sunt surzi și m-am gândit că ai putea fi interesat să ne ajuți. Multe mulțumiri, Claire”.

Claire Stancliffe i-a lăsat mesajul lui Pantilimon la o fotografie în care portarul este alături de Gigel Bucur (stânga) și de jurnalistul Ovidiu Ionescu (mijloc)

Ambii părinți ai lui ”Panti” sunt surzi, dar el nu a uitat niciodată cum l-au incurajat să își urmeze visul de a juca fotbal. Portarul băcăuan își ține aproape părinții. Aceștia l-au însoțit pe ”Guliver” și la Euro 2016 din Franța.

În ceea ce o privește pe Claire Stancliffe, fotbalista a început să aibă probleme cu auzul de la patru ani, iar la 8 ani a surzit definitiv. Cauzele sunt necunoscute, dar bănuiala este că din cauza vaccinului MMR, destinat protecţiei împotriva a trei boli infecţioase: rubeola, rujeola (pojarul) şi oreionul.

Ea este Claire Stancliffe, căpitanul echipei feminine de fotbal a Marii Britanii pentru jucătoare cu deficienţe de auz

În urmă cu patru ani, Claire Stancliffe a recurs la implantul cohlear, un dispozitiv electronic medical care lucrează în locul părţii afectate a urechii interne (cohlee) pentru a oferi semnale sonore către creier.

 

Urmărește-ne pe Google News