Gigi Becali nu are de gând să renunţe la Steaua. Ieri, cu numai câteva ore înaintea importantei partide cu Fiorentina, din grupa F a Ligii Campionilor, latifundiarul din Pipera şi-a justificat decizia. „Nu pot să renunţ, pentru că antrenorii şi jucătorii au semnat contractele pe obrazul lui Becali şi ele trebuie plătite. Şi nu poţi să-ţi baţi joc de Steaua aşa! Dacă eu las clubul din mână acum, în doi-trei ani se va bate să evite retrogradarea”, a declarat patronul „roşalbaştrilor”.

Neaga, Cristocea şi Croitoru, pe făraş

Gigi Becali a mai afirmat că, de acum înainte, nu va mai miza pe stranieri, în detrimentul celor români. „Nu mai iau nici un străin, doar români vor veni la Steaua”, a spus finanţatorul clubului din Ghencea, la numai o zi după ce atacantul brazilian Arthuro şi mijlocaşul spaniol Abel Moreno şi-au reziliat contractele cu vicecampioana României. Cu toate acestea, Becali a recunoscut că, în pauza de iarnă, intenţionează să-i îndepărteze de la echipă şi pe românii Neaga, Croitoru şi Cristocea: „Am scăpat de Arthuro şi de Abel Moreno, voi scăpa şi de Cristocea, Neaga şi Croitoru. Voi face curăţenia de iarnă”.

Ironic la adresa lui Dinamo

Patronul Stelei a hotărât să nu se mai implice sufleşte atât de mult în fotbal, supărat pe faptul că nimeni nu-i recunoaşte meritele. „De acum mă duc doar să mă uit la fotbal, nu mai fac rugăciuni, că m-am săturat. Ce dacă ne calificăm an de an în Ligă? După aia nu mai recunoaşte nimeni nimic. De cinci ani Steaua a ajuns mereu în Liga Campionilor, iar la Dinamo nu s-a întâmplat nimic”, a spus Gigi Becali.

Vasile Turcu, soluţia de criză

Gigi Becali a declarat, în glumă, ieri, că are o soluţie pentru a depăşi efectele crizei financiare: se împrumută la acţionarul dinamovist Vasile Turcu (foto)! „Păi, dacă nu mai am bani, mă împrumut la Turcu. Dar dacă voi cere de la Turcu, ajung să nu mai am nici de benzină”, a afirmat finanţatorul Stelei, care se confruntă în prezent cu o criză de lichidităţi, din cauza prăbuşirii pieţei imobiliare.

Urmărește-ne pe Google News