Pentru Cristi Chivu, anul 2009 pare a fi unul cu totul deosebit. Cu un nou membru în familie, după ce soţia sa, Adelina, a născut de curând o fetiţă, căpitanul naţionalei ar putea obţine în vară un bonus de 500.000 de euro.

Având un salariu stagional de 3,5 milioane de euro, fundaşul echipei Internazionale Milano îşi poate mări averea cu încă o jumătate de milion de euro. Aceşti bani reprezintă bonusurile oferite de conducătorii grupării milaneze, în cazul în care echipa pregătită de Jose Mourinho va reuşi să câştige atât titlul în Italia, cât şi Liga Campionilor. Primul pas în obţinerea celui de-al doilea obiectiv ar putea fi făcut astăzi, când Inter va întâlni, pe teren propriu, în “optimile” Ligii, pe Manchester United (ora 21.45, în direct la PRO TV).

În ceea ce priveşte cununa cu lauri din competiţia internă, Inter pare să o fi acontat-o deja. Formaţia patronată de Massimo Moratti conduce autoritar, după 25 de etape, cu nouă puncte avans faţă de cea de-a doua clasată.

Astfel, la botezul micuţei Natalia, ce va avea loc în vară, naş fiind impresarul Victor Becali, Cristi Chivu va fi un tată fericit şi plin de bani.

Urmărește-ne pe Google News